Francja, FRONTIGNAN
240km
La Belle Epoque to rzemieślnicza piekarnia założona w 1997 roku, której celem jest zapoznanie smakoszy z małymi ciastkami wytwarzanymi w rodzinie przez różne gospodynie domowe od kilku pokoleń. Używane składniki, podobnie jak proces produkcji, są wierne tradycji. Zézette de Sète (zarejestrowana marka), flagowy produkt firmy, stała się nieodłączną specjalnością w Languedoc. Stopniowo dołączają do...
MAISON CRAQUELIN, rzemieślnicza piekarnia znajdująca się w Prowansji, produkuje i sprzedaje 100% naturalne ciastka na bazie francuskiego masła, francuskiej mąki oraz jajek od kur hodowanych na wolnym wybiegu. Nasze rzemieślnicze ciastka są wolne od barwników, konserwantów i dodatków. Od wyrabiania ciasta, przez formowanie, aż po pieczenie, nasze ciastka są w 100% rzemieślnicze. Składniki używane...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play