Firma Sofrana specjalizuje się w handlu żywymi zwierzętami hodowlanymi, rasami mlecznymi i mięsnych, zwierzętami do tuczu i uboju, a także w genetyce i nasionach. Sofrana to także całkowita kontrola nad mięsem i produktami mięsnymi na całym świecie. Dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnościom zdobytym przez 50 lat, Sofrana bierze udział w licznych wydarzeniach związanych z genetyką i hodowlą we ...
... produkcji poddawane są rygorystycznym kontrolom fizykochemicznym i mikrobiologicznym, aby zaoferować Państwu produkt najwyższej jakości, niezależnie od tego, czy jest świeży, suszony, w płatkach czy w kapsułkach.
JNPR nr 1 jest szczególnie opracowywany na bazie jagód jałowca, kolendry, kardamonu i jabłka, nawiązując do swoich normandzkich korzeni.
Każdy składnik jest wybierany ze względu na swoją jakość i smaki, co nadaje mu świeży i subtelny aromat, a w ustach - aromaty śródziemnomorskie.
Pierwszy bezalkoholowy napój spirytusowy opracowany we Francji.
... smakowa: Jasnożółta barwa z białymi refleksami. Świeży, ale dość dyskretny nos, głównie kwiatowy. Po otwarciu pojawia się nuta mineralności i subtelna nuta zielonego jabłka. Wino lekkie i delikatne, w środku ust dominowane przez żywość cytrusów. Zauważalny finisz o dużej finezji i ładnej teksturze, zrównoważony i owocowy. Piękna trwałość dla całości pełnej i eterycznej.
Trwałość i przechowywanie: Może być przechowywane przez 5 lat.
Gastronomia: Serwować w temperaturze 14°C. Pasuje do ryb, owoców morza, drobiu.
...Od 1998 roku GAEC SEGIDA specjalizuje się w produkcji i sprzedaży papryki d'Espelette AOP.
Od nasion do gotowego produktu, firma zarządza produkcją, starając się spełnić kryteria jakości swoich klientów.
Firma oferuje następujące produkty: proszek z papryki d'Espelette AOP, świeży sznur papryki d'Espelette AOP, suchy sznur papryki d'Espelette AOP, puree z papryki d'Espelette, galaretkę z papryki d'Espelette oraz sól z papryką d'Espelette.
...Niezapomniany ślad i zapach. DEZODORYZATORY TKANIN: Perfumy tekstylne Gris Montaigne pozostawiają świeży i uwodzicielski zapach w Twoim domu. Rewolucyjne kremy do ujędrniania pośladków i biustu. Krem ujędrniający do biustu to uczucie noszenia niewidocznego biustonosza. Nadaje Twoim piersiom w pełni wymodelowany kształt, unosi je i powiększa każdego dnia. Nasz adres: 102 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paryż, Francja. Skontaktuj się z nami pod numerem +33 665 31 33 23.
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs.
Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
La boyauderie sisteronaise, założona w 1985 roku, jest firmą zajmującą się produkcją żywności. Jej specjalnością jest tradycyjna obróbka najwyższej jakości jelit, takich jak produkcja stóp pakowanych, jelit owczych, jelit wieprzowych i jelit wołowych, …
Dzięki swojemu rzemiosłu, jej tradycyjne produkty są znane z wyjątkowych smaków.
SAVIDOC ma na celu oferowanie drobiu wysokiej jakości, z zachowaniem niezwykle precyzyjnej kontroli ścisłej, od karmienia pisklęcia przez spółdzielnię, aż po pakowanie produktów.
Drobiu oznaczonego etykietą Label Rouge, produkowanego we współpracy z lokalnymi hodowcami (członkami spółdzielni Arterris), wyłącznie z regionów Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon.
Oferujemy szeroką gamę produktów poc...
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają.
121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa.
Położone w s...
... Cellier à Fromages oferuje wybór serów z mleka surowego A.O.P., a także sery produkowane w sposób bardziej kameralny. Marie Montini, serowarka przeszkolona przez jednego z najlepszych rzemieślników we Francji, oferuje również ultra świeże produkty mleczne: masło, mleko surowe, ser świeży (gładki lub wiejski, Faisselle z koziego mleka), a także wina dopasowane do wybranych serów. W Le Cellier à Fromages znajdziesz również szeroką gamę rzemieślniczych produktów delikatesowych (tapenady, oliwy z oliwek, suszone pomidory, dżemy, pierniki, ciastka)."}...
... naturalną dietę pszczół (wyłącznie miód i pyłek) poprzez utrzymanie produktu w świeżym stanie (niezamrożonym, nieprzetworzonym, nie liofilizowanym). Dostarcza więcej składników odżywczych niż mleczko pszczele importowane najczęściej z Chin.
Nasz świeży pyłek
Zbierany przez pszczoły z kwiatów, pyłek to prawdziwy wzmacniający i rewitalizujący koktajl białek, witamin, błonnika, aminokwasów i...