Francja, Saint Orens De Gameville
...Orzechy Pecan - Pochodzenie Stany Zjednoczone Składniki: 100% orzechy pecan Waga netto: opakowanie 200g Wartości odżywcze (na 100g): Wartość energetyczna 703 kcal czyli 2898 kJ; Tłuszcze: 72 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8.2; Węglowodany: 4.4 w tym cukry: 3.3; Białko: 9.3; Sód: 3 mg; Zgłaszane substancje alergenne: orzechy pecan Możliwe zanieczyszczenia krzyżowe z: mleko, inne orzechy (orzechy włoskie, migdały, pistacje, orzechy makadamia, orzechy nerkowca, orzechy laskowe, pecan, orzeszki piniowe) Referencja: ORZECHY PECAN...
...Zanurz się w świecie słodyczy z naszym pysznym cukrem aromatyzowanym białą czekoladą. Idealne połączenie słodyczy nieprzetworzonego francuskiego cukru buraczanego i kremowej bogatości białej czekolady. Ten wykwintny cukier doda smakowitego akcentu do wszystkich Twoich kulinarnych kreacji. Cechy: - Pochodzenie cukru: Nieprzetworzony francuski cukier buraczany. - Aromat: Biała czekolada, dla...
Francja, Bellême
...Tabliczka czekolady mlecznej z czystym pochodzeniem z Ghany, 40% kakao. Ta czekolada oferuje piękne smaki czerwonych owoców i kasztanów otulonych mocnym kakao oraz nutami biszkoptowymi. Aby zaoferować wyjątkowe produkty, wybieramy najlepsze surowce. Waga netto (G): 100...
Francja, Brignais
...Smakowita proszek do gorącej czekolady z kawałkami ciemnej czekolady (kakao: min. 88%) z cukrem kokosowym. Intensywnie czekoladowa. Pochodzenie ziaren kakao: Dominikana Sposób użycia Zagotować mleko lub napój roślinny w garnku i wsypać 2 do 3 łyżeczek proszku SoChoco na każdą filiżankę. Mieszać przez kilka sekund, aż uzyskasz gorącą czekoladę. Składniki: cukier kokosowy*, proszek kakaowy...
Francja, Wingles
Witamy w świecie czekoladziarni Chocolatstehle, Twojego smakowitego partnera w zakresie wysokiej jakości czekolady. Specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji czekolad premium dla profesjonalistów. Pracujemy z starannie wyselekcjonowanymi surowcami, pochodzącymi z zrównoważonych upraw, aby zapewnić Ci produkty wyjątkowej jakości. Zależy nam na przestrzeganiu tradycji czekoladowych, jednocześni...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada gorzka 99% pochodzenie spoza UE (kakao, cukier, imbir, cynamon, masło kakaowe). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2440Kj, 591Kcal, tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 34g, węglowodany 24g, w tym cukry 0.8g, białko 0g, sól 0g.
Francja, Malataverne
... jego pochodzenie? Wyobraź sobie, że amerykańscy dziennikarze przeprowadzili śledztwo... Trochę historii )) Zaczęli swoje badania, przyglądając się życiu Jean-Georges Vongerichtena, alsackiego szefa kuchni, który osiedlił się w Nowym Jorku. Szefa kuchni, który twierdzi, że jest twórcą tego pysznego wypieku! Poszukiwanie ojcostwa „Serwowałem gorące ciasta czekoladowe gościom podczas przyjęcia, ale kiedy zobaczyłem, jak jedzą pierwszy kęs, zrozumiałem, że ciasto nie było wystarczająco upieczone.”...
Francja, Poitiers
...Jego kolor jest dość jasny żółty. Nos oferuje aromaty wanilii, a następnie nuty owocowe i przyprawowe. W ustach ta subtelna mieszanka oferuje piękną równowagę z nutami czekolady, ale także nutami kwiatowymi, przed długim i dość apetycznym finiszem.
Francja, Biguglia
... glikozydy (g) = 31.4 w tym cukry (g) = 31.4 białko (g) = 5.4 sól (g) = 0.4 Stan: Nowy SKŁADNIKI: Brocciu 37.3% (serwatka owcza, sól), mleko pełne 37.3%, cukier, glukoza, cytryna 0.2% Waga netto: 100 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... jest strukturalny, ale delikatny, a bardzo lekkie nuty dymne dopełniają całość. To pewna wartość na wysokim poziomie na wielki moment kontemplacji! La maison : Destylarnia Jura znajduje się na wyspie o tej samej nazwie, położonej na południowym zachodzie Szkocji. Założona w 1810 roku, odrodziła się po wielu perypetiach w 1963 roku. Pochodzenie nazwy "Jura" wywodzi się od skandynawskiego słowa oznaczającego "jeleń", emblematiczne zwierzę tej czasami dzikiej wyspy, na której zarejestrowano ponad 5000 z nich. Type: Whisky Single Malt Contenance: 70cl Degré alcoolique: 44%...
Francja, Paris
...Nasze wysokiej jakości ziarna kakaowe pochodzące z Afryki Zachodniej świadczą o naszym zaangażowaniu w jakość i zrównoważony rozwój, wzbogacając Twoje produkty esencją czekolady. Pochodzenie: Wybrzeże Kości Słoniowej Typ uprawy: Ekologiczne, Konwencjonalne Styl: Surowiec, fermentowany, suszony/ sortowany Klasa koloru: Brązowy ZAPACH: Owocowy, orzechowy Ciała obce: Max. 1 % Wady: Max. 3 % Wilgotność: -7,5 % max Średni rozmiar: 22 min i nie więcej niż 12 % poza zakresem Kaliber: Min. 35/100 g opakowanie: Worek jutowy Zamówienie próbne: 14 ton metrycznych (kontener 20-stopowy)...
Francja, la Trinité
... wódka, napoje spirytusowe, ciastka, czekolady, wody świata, kawa i ekspresy do kawy, wędliny, prawdziwy wysokiej jakości szynka parmeńska. Jesteśmy do Państwa dyspozycji w zakresie wszelkich porad oraz ewentualnych spotkań w dogodnym dla Państwa terminie. Dostawa: wille, jachty, prywatne odrzutowce, luksusowe rejsy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania