... w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), 30% migdałów, 2% kakao w proszku
Pochodzenie
Migdały pochodzą głównie z Ameryki, Europy Południowej i Zachodniej. Największe obszary, na których uprawia się migdały, to Kalifornia, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Australia i Chile. Pokrywanie ich czekoladą odbywa się w Europie.
... się popularnym napojem. Drzewa kakaowe wprowadzono do Azji i Afryki Zachodniej poprzez kolonie różnych krajów europejskich, ponieważ rosło zapotrzebowanie na czekoladę w Europie.
Ziarno kakaowe jest surowcem wykorzystywanym do produkcji czekolady. Te ziarna kakaowe pochodzą z tropikalnych klimatów Ameryki Południowej (Ekwador). Drzewo Theobroma cacao jest święte dla Majów i Azteków. Ziarna kakao z tego drzewa zbierane są ręcznie, a surowe ziarna są następnie czyszczone w naturalnej wodzie i selekcjonowane pod kątem najlepszej jakości. Proces ten zapewnia, że składniki odżywcze...
...Szukamy poważnych klientów, z którymi chcielibyśmy utrzymywać długoterminowe i dobre relacje biznesowe, dlatego oferujemy nasze produkty w bardzo przystępnych cenach.
Oferujemy produkty Ferrero, takie jak krem czekoladowy Nutella w różnych wariantach.
Waga: 230 g, 350 g, 400 g, 600 g, 750 g, 800 g, 850 g, 1 kg i 3 kg inne
Pochodzenie: Niemcy
Produkcja świeża
Tekst w języku niemieckim, arabskim...
...Oferujemy produkty Ferrero, takie jak krem czekoladowy Nutella w różnych wariantach.
Ferrero Nutella Czekolada 150g, 350g, 400g, 650g, 750g, 800g
Krem czekoladowo-orzechowy Nutella.
Zawartość: 750g
Inne dostępne pojemności: 230g, 630g
Pochodzenie: Holandia
Świeża produkcja
Tekst w języku niemieckim, arabskim i angielskim
Nutella 15x350gr.
1 paleta = 99 kartonów.
1 kontener = 23 palety (2277...
...Jakość: wyrafinowana
INCI-nazwa: Theobroma Cacao Seed Butter
Pochodzenie: Meksyk, Afryka, Indonezja
Zastosowanie: kosmetyki
Cechy szczególne:
Dzięki temperaturze topnienia w zakresie temperatury ciała doskonale nadaje się do kremów i maści, które mają szybko się wchłaniać. Większość masła kakaowego jest jednak przetwarzana w przemyśle cukierniczym do produkcji czekolady lub nugatu. W farmacji ma obecnie raczej drugorzędne znaczenie, kiedyś był głównym składnikiem czopków.