...szanuje rzemiosło przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: wołowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie!
Suszone mięso pochodzi z kawałków udźca wołowego, suszone mięsowołowe Aubrac oferuje wędliny bez nitratów i konserwantów, w 100% naturalne. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa...
...Steki mielone są przygotowywane z wołowiny pochodzącej z rolnictwa ekologicznego, certyfikowanej w 100% jako mięso. Grube mielenie, które jak najbardziej szanuje strukturę mięsa.
Waga: 10x4x100g...
...MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ...
Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki...
Krill to francuska firma, która sprzedaje wysokiej jakości mrożone mięsowołowe dla profesjonalnych kateringów, restauratorów i dystrybutorów. W naszych warsztatach rzeźniczych nasze zespoły składają się wyłącznie z doświadczonych rzeźników. Ta niezrównana wiedza zapewnia nam: jakość mięsa, ścisłą kontrolę pochodzenia, bezpieczeństwo oraz zamówienia na miarę. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczyć Państwu mięso najwyższej jakości, pokrojone z dokładnością do najbliższego grama.
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
...Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy) dla jelit celulozowych, Faser, plastiku oraz osłon transferowych. Wszystkie te produkty są prezentowane i pakowane dla rzemieślników oraz przemysłu w sektorze produkcji wędlin.
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac.
La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny.
Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farç...
Trzech przyjaciół pasjonujących się gastronomią i zakochanych w naturze, Thomas, Thibault i Andréa, stworzyli JOKO. Ich ambicją jest promowanie dzikiego mięsa z francuskiego łowiska oraz wieprzowiny z Bigorre AOP, korzystając z krótkich łańcuchów dostaw. Oferują naturalne produkty wysokiej jakości poprzez autentyczne i innowacyjne przepisy, jednocześnie walcząc z marnotrawstwem żywności związanym ...
Nasza rzemieślnicza firma z siedzibą w MONTAUBAN w regionie 82 oferuje mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe pochodzące z Oksytanii. Samodzielnie wybieramy i kupujemy zwierzęta u naszych dostawców hodowlanych. Dostawa może odbywać się w postaci tuszy lub pakowanej próżniowo. Nie sprzedajemy do klientów indywidualnych. VIANDES OCCITANES składa się z zespołu profesjonalistów, którzy są do Państwa dyspozycji.