Francja, Parnac
104km
...Elastyczny i owocowy. Sukienka garnetowa wyraża aromaty czerwonych owoców: czarnej porzeczki, jeżyny, czerwonej porzeczki, wiśni, fiołka z starannie dobranymi elastycznymi taninami. Serwować: 15 - 16°C. Zalecane danie: Jako aperitif z różnymi rodzajami, z produktami mięsnymi, grillowaniem, kuchnią śródziemnomorską, sałatkami, serami.
Francja, Roubia
240km
...aromaty świeżych owoców, aromaty owoców czerwonych. Dopasowanie potraw i wina Do podania jako aperitif, carpaccio z przegrzebków, owoce morza, skorupiaki, kotlet wieprzowy, escalope cielęca. Temperatura serwowania: 13° - 17° Kolor: Czerwony Szczep: Carignan, Cinsault, Grenache Zawartość alkoholu: 12,5% Objętość: 75 cl (Butelka)...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play