Francja, Poitiers Cedex 9
187km
... inżynieria specjalizująca się w branży spożywczej od 25 lat. Firma doradza i proponuje rozwiązania w zakresie procesów i budowy z wieloma zastosowaniami: Mięso (rzeźnie, wędliny, warsztaty cięcia i przygotowania zamówień), mleko (mleczarnie, serownie, suszenie), ryby i owoce morza (porty rybackie, jednostki przetwórcze i produkcyjne), owoce i warzywa (stacje owocowe, jednostki przygotowania i...
Francja, Luc La Primaube
125km
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Francja, Poitiers
182km
Dlaczego warto wybrać halalową rzeźnię w Poitiers. Jakość świeżego mięsa jest trudna do opisania, biorąc pod uwagę, że jest to złożona kwestia kontrolowana przez preferencje klientów. Ponieważ chrupiące mięso jest tkanką zwierzęcą nadającą się do spożycia, cechy jakości są wpływane przez różne czynniki, takie jak struktura mięśniowa, rodzaj mięsa, stan substancji, wspólny wysiłek składników...
Francja, Feurs
186km
Od 3 pokoleń firma DEVEILLE potrafiła zachować tradycję i rzemiosło w branży mięsnej. Specjalizując się na początku w uboju, firma ewoluowała w kierunku industrializacji produktów mięsnych poprzez odkostnianie, pakowanie próżniowe oraz pakowanie U.V.C. (tacki w atmosferze modyfikowanej), a ostatnio wprowadziła innowacyjne i zredukowane opakowanie, darfresh od CRYOVAC (zobacz sekcję innowacje). Pot...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play