Francja, Sarrola-Carcopino
89km
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z...
Francja, Rillieux La Pape
240km
Patrimoniam to wytwórnia wędlin z francuskiego dziedzictwa BIO, BEZ NITRYTÓW, w większości oparta na lokalnych mięsach. Zaczynamy od zagrożonego arcydzieła naszego lyonńskiego dziedzictwa: prawdziwego kiełbasy lyonńskiej. Jesteśmy zaangażowani w współpracę z profesjonalistami i konsumentami, którzy, podobnie jak my, pragną prawdziwych produktów „smakowitych” i szanujących naturę. Patrimoniam...
Francja, La Fouillade
123km
Jesteśmy dumni z bycia producentami produktów rolnych ekologicznych, w tym wieprzowiny i piwa. Wszystkie nasze świnie są hodowane zgodnie z tymi normami, otrzymując paszę składającą się wyłącznie z certyfikowanych zbóż pochodzących z naszej własnej farmy. Ich dobrostan jest dla nas priorytetem, a one żyją w komfortowych warunkach z posłaniem ze słomy, mając również dostęp do przestrzeni na zewnątr...
Francja, Vigan (Le)
73km
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Francja, Saint-André-Le-Puy
186km
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Le Rouget
58km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parthenay
221km
Favid dąży do stworzenia trwałej i spersonalizowanej relacji z każdym ze swoich klientów, mając na celu zaoferowanie im produktów najlepiej odpowiadających ich potrzebom w zakresie składu, prezentacji i opakowania. Nasza działalność: Proponowanie przemysłowi spożywczemu gamy surowych i gotowanych PAI, które umożliwiają rozwój nowych produktów gotowych oraz poprawę jakości i kosztów istniejących re...
Francja, Lacaune
191km
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Laguiole
103km
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Ares
246km
Produkujemy i dystrybuujemy na terenie Francji i Europy gamę mrożonych produktów z kuchni rodem z Reunionu, takich jak: - bouchons, nems, samoussas, ciasto na samoussas, kulki z dorsza, bonbonpiments, kiełbasy kreolskie i wędzone, sarcive, wędzone chude wieprzowiny oraz wędzone mięso drobiowe. Dostawy realizowane są przez wiodącego przewoźnika chłodniczego na rynku, aby zapewnić wysoką jakość...
Francja, Frespech
141km
Rodzinna firma SOULEILLES FOIE GRAS produkuje foie gras z pokolenia na pokolenie. Tradycyjne hodowle, zdrowa dieta, szanowanie zwierząt podczas karmienia oraz unikalne rzemiosło pozwalają firmie na produkcję produktów najwyższej jakości. Oprócz foie gras, firma oferuje swoim klientom terriny, pasztety, kremy z foie gras, piersi, kiełbasy, skwarki, żołądki, paski z kaczki, tournedos z kaczki, kiełbasy z kaczki, kotlety z kaczki itd. Oferuje również wykwintne dania.
Francja, Parlan
59km
Francja, Aurillac Cedex
62km
Francja, Pradelles
167km
Francja, Ste Foy L Argentiere
204km
Francja, Lacaune
191km
Francja, La Talaudière
197km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play