Jest to ser produkowany z mleka owczego w temperaturze około 30/32°C.
Dzięki temu rodzajowi przetwarzania uzyskuje się owczy ser o białej konsystencj...
Tutaj nie ma żartów. Jest duma ludzi z Piemontu, Abruzji, Umbrii i Toskanii, prawdziwych znawców produktów spożywczych. To oni stworzyli historię i ch...
La Perla Czarne oliwki w plasterkach, w zalewie, czarne 4.250 ml
Dostawca nie udostępnia szczegółowego opisu produktu.
ROZMIAR: 4.250 ml
MARKA: La Pe...
Jagada współpracuje z producentami holenderskiego i tureckiego spaghetti oraz makaronu. Nasze produkty są wytwarzane z 100% semoliny z pszenicy durum ...
Sparagi w różnych cięciach
Sparagi (Aspargus officinalis L.) to wieloletnia roślina uprawna, której białe lub zielone pędy (łodygi) są wykorzystywane...
Lasagne z ricottą i szpinakiem, niezbędnik każdej kuchni, są ulubionym daniem miłośników klasycznych i lekkich smaków. Przygotowane z najlepszej makar...
Jest to ZESTAW, który zawiera: cialde do cannoli sycylijskich, suszoną ricottę, posiekane pistacje, krople czekolady (odpowiednio odmierzone), worek c...
"Les Classiche" od Canuti są przygotowywane z surowców starannie wyselekcjonowanych, bez dodatku barwników ani konserwantów. Jak wszystkie makarony ja...
Na zakończenie produkcji sera, z pozostałego serwatki biologicznej, powstaje ricotta biologiczna.
Podobnie jak w przypadku innych ricott, serwatka je...
Ricotta to produkt uboczny, który powstaje z serwatki pozostałej po produkcji sera.
Aby uzyskać bardziej delikatną i miękką ricottę, serwatka jest wzb...
Ricotta to produkt uboczny, który powstaje z serwatki pozostałej po produkcji sera.
Aby uzyskać bardziej delikatną i miękką ricottę, serwatka jest wz...
Ricotta to produkt uboczny, który powstaje z serwatki pozostałej po produkcji sera.
Aby uzyskać bardziej delikatną i miękką ricottę, serwatka jest wz...