Nasz chorizo U zaskoczy Cię swoimi kolorami!
Lekko pikantny smak i delikatna tekstura.
Dzięki pięknemu pomarańczowemu kolorowi i gorącym smakom, nie...
Guanciale to wędlina pozyskiwana z policzka świni. Mięso jest masowane solą przez około pięć dni. Po dodaniu pieprzu i papryczki chili, jest aromatyzo...
Mortadella Bologna to cylindryczna lub owalna wędlina, która jest wytwarzana wyłącznie z wieprzowiny. Ma różowy kolor i niepowtarzalny, intensywny, le...
"Les Classiche" od Canuti są przygotowywane z surowców starannie wyselekcjonowanych, bez dodatku barwników ani konserwantów. Jak wszystkie makarony ja...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska
Temperatura przec...
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.