• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • specjalności - mięso baranie

Wyniki dla

Specjalności - mięso baranie - Francja

Francja
  1. CB VIANDES DISTRI

    Francja

    Verified by europages badge

    Założone z pasji do doskonałości i zaangażowania na rzecz jakości, prowadzące handel mięsem przedsiębiorstwo CBViandes-Distri słynie ze swoich wysokiej jakości produktów i wyjątkowej obsługi klienta. Wyróżniamy się dążeniem do dostarczania szerokiej gamy starannie dobranych mięs, aby wyjść naprzeciw zróżnicowanym potrzebom naszych klientów. W CBViandes-Distri, naszą misją jest dostarczenie Ci wysokiej jakości wyrobów, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasza dbałość o wysoką jakość sprawia, że wybieramy mięsa pochodzące wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępne jako świeże i mrożone. Staramy się budować trwałe relacje z naszymi partnerami, oferując indywidualne rozwiązania, dostosowane do specyficznych potrzeb. Bez względu na to, czy reprezentujesz firmę z branży restauracyjnej, czy też jesteś detalistą, dysponujemy mięsem, którego potrzebujesz, aby usatysfakcjonować Twoich najbardziej wymagających klientów. Proponujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso baranie. Stawiając na CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, dla którego najważniejsze są wysoka jakość i satysfakcja jego klientów. Dołącz do nas i odkryj różnicę, którą może wnieść dostawca mięsa zaangażowany na rzecz doskonałości i wysokiej jakości.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  4. GROUPE BIGARD SA

    Francja

    Firma GROUPE BIGARD SA, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Ćwiartowanie mięsa, Wołowina - mięso z rzeźni, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Ćwiartowanie mięsa, Wołowina - mięso z rzeźni, świeże mięso baranie, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Quimperle, Francja.

  5. CONSERVERIE SAINT CHRISTOPHE

    Francja

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. MIDI CHARCUTERIE MICHAR

    Francja