Francja, Rillieux La Pape
Patrimoniam to wytwórnia wędlin z francuskiego dziedzictwa BIO, BEZ NITRYTÓW, w większości oparta na lokalnych mięsach. Zaczynamy od zagrożonego arcydzieła naszego lyonńskiego dziedzictwa: prawdziwego kiełbasy lyonńskiej. Jesteśmy zaangażowani w współpracę z profesjonalistami i konsumentami, którzy, podobnie jak my, pragną prawdziwych produktów „smakowitych” i szanujących naturę. Patrimoniam...
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Perpignan
...n°1 w sprzedaży w działach wędlin w sklepach, które zaopatrujemy, nasze produkty to katalońskie specjały wytwarzane w dolinie Garrotxa w Hiszpanii. Fuety aromatyzowane lub naturalne, kiełbasy aromatyzowane lub naturalne, chorizo łagodne lub ostre, orzechy szynkowe, 1/4, 1/2 lub całe szynki serrano bez kości, szeroka gama wędlin pakowanych próżniowo, boczek, lomo itd... Nasza oferta od 10 lat zachwyca tysiące turystów, którzy przyjeżdżają na wakacje do naszego regionu.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, LA ROCHETTE
... w Górnej Sabaudii i powoli suszone w górach, a następnie krojone w naszych warsztatach savojskich. Jesteśmy liderami rynku Diot de Savoie, tradycyjnej savojskiej kiełbasy do gotowania, dysponujemy nowoczesnym zakładem przemysłowym doskonale przystosowanym do produkcji Diotów, z poszanowaniem rzemieślniczego savoir-faire, co zapewnia bezpieczeństwo sanitarno-epidemiologiczne oraz atrakcyjne...
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Rungis Cedex
... produktów świeżych, a także na inne produkty, takie jak specyficzne zapytania dotyczące hurtownika nabiału i hurtownika artykułów spożywczych, dzięki szerokiemu asortymentowi naszych produktów świeżych i suchych.
Francja, Parthenay
... receptur. Ta podwójna kompetencja czyni FAVID preferowanym partnerem w wielu i różnorodnych zastosowaniach. Najwięksi francuscy i międzynarodowi gracze ufają firmie, aby wspierała ich rozwój na rynkach sektora wędlin, przetworów mięsnych i dań gotowych.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Montreuil Bellay
Dla Państwa przyjemności, Roger BODET, Mistrz Wędliniarstwa, zaprasza do odkrycia swojego talentu i umiejętności poprzez szeroką gamę suchych kiełbas. Formowane w naturalnych osłonkach, kiełbasy są następnie umieszczane w pomieszczeniu do suszenia, gdzie stopniowo osiągają idealną temperaturę sprzyjającą rozwojowi smaków i charakterystycznych dla dobrej suchej kiełbasy kwiatów powierzchniowych...
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Salami z Haute Savoie i Rhône Alpes w naturalnej osłonce, bez barwników i konserwantów chemicznych. Kiełbasy pokryte są naturalnym kwiatem. Szynka dojrzewająca przez minimum 6 tygodni. Wysokiej jakości wędliny suszone przechowywane w komorze dojrzewania w Pontchâteau z poszanowaniem produktu.
Francja, Tarare Cedex
Francja, Grezieu Le Marche
Francja, Villeneuve D Ascq
Francja, Connerre
Francja, Montagny
Francja, Grand Fougeray
Francja, Avoudrey
Francja, Pont D Hery
Francja, Pierreclos
Francja, Colmar
Francja, Saint Fulgent
Francja, Chazelles Sur Lyon
Francja, Strasbourg

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play