Francja, Warmeriville
...{"Warunki przechowywania:":"Przechowywać w miejscu chronionym przed ciepłem i wilgocią.","Pasty do żucia:(Opakowanie 20)":"Kod EAN: 3664346300780\nKod artykułu: 019900\nŚrednia data ważności: 360 dni\nKraj pochodzenia: FRANCJA\nOpakowanie zbiorcze: 20 UVC\nOpakowanie paletowe: 800 UVC (czyli 40 opakowań)\nMarka: CARAMBAR\nSłowa kluczowe: carambar","Lista składników:":"syrop glukozowy...
Francja, Montelimar
...woda, oliwa z oliwek), białko jajka, proszek cynamonowy, naturalny ekstrakt waniliowy. Sposób produkcji: Miód i syrop glukozowy są gotowane w kotle, następnie dodawane jest białko, gotowany cukier, wanilia i migdały. Figi i cynamon są dodawane na końcu. Alergeny: migdały, jajka, pistacje, możliwe śladowe ilości orzechów. Wszystkie nasze nugaty są gwarantowanie BEZGLUTENOWE.
Francja, Saint-Omer
...Nasze zupełnie nowe karmelki przygotowane z solą morską z mojego bagna. Są wytwarzane w sposób rzemieślniczy. Lista składników: Syrop glukozowy, cukier, proszek z mleka pełnotłustego, masło, dextroza, sól morska z wyspy Ré (<1%), sól z wyspy Ré, węglan sodu, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
Francja, Saint Martin Belle Roche
... mleko w proszku 7%, syrop glukozowy. Może zawierać: orzechy laskowe, orzechy i jaja. Alergeny pod lupą Mleko, pszenica, soja. Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Régilait Dżem Mleczny z nutą speculoos przechowuje się przez 15 miesięcy przed otwarciem i 1 miesiąc po otwarciu, w temperaturze pokojowej. Nie wkładać do lodówki po otwarciu. Rurka plastikowa, korek: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 35% pochodzenie spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa, wanilia bourbon w strąku), karmel (syrop glukozowy, słodzone mleko odtłuszczone w proszku (mleko odtłuszczone, cukier), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (kopra), olej rzepakowy, przeciwutleniacz: alfa-tokoferol, proszek z mleka odtłuszczonego, masło skoncentrowane (mleko), aromat waniliowy, sól, emulgator: lecytyna rzepakowa, ekstrakt słodu jęczmiennego, barwnik: ekstrakt z papryki)...
Francja, Furiani
...SKŁADNIKI Czekolada mleczna 33,6% (cukier, masło kakaowe, proszek z mleka pełnotłustego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), canistrelli (mąka pszenna, wino białe, wódka, olej słonecznikowy, sól), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz mleczny bezwodny, białko mleka, sól, mąka słodowa jęczmienna, proszek do pieczenia: E500II), owoce suszone (migdały, orzechy laskowe), syrop glukozowy, cytrusy, sorbitol, owoc passiflory, herbata (rooibos, nepeta, koper włoski, mięta), rum, pasta migdałowa, śmietana UHT, gluten, naturalne barwniki. Referencja: EC240LAIT...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania