... jogurtowy, olej palmowy, środek glazurujący: E904 (powłoka), E414 (guma arabska), syrop glukozowy, cukier. Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzeszków ziemnych i innych rodzajów orzechów. Pochodzenie Indie są głównym producentem nerkowców. Inne kraje pochodzenia to Brazylia, Mozambik, Kenia, Tanzania, Wietnam i Sri Lanka.
Niemcy, Bad Bentheim
...). Wskaźnik Dextrose Equivalent (DE) Numer DE glukozy mówi coś o sile wiązania i słodkości glukozy i zależy od stopnia, w jakim zastosowano hydrolizę. Skrobia jest przekształcana w glukozę poprzez hydrolizę. Na skali od 0 do 100, 0 to czysta skrobia, a 100 to czysta glukoza. Im niższy numer, tym wyższa siła wiązania produktu. Im wyższy numer, tym wyższa słodkość. Zastosowanie Proszek glukozowy DE 29 to odwodniony syrop glukozowy. Zapobiega on rekryształizacji cukru w słodyczach. Ponadto nadaje elastyczność...
...Wraz z naszym partnerem dostarczamy dodatki do przemysłu spożywczego, kosmetycznego, farmaceutycznego oraz paszowego. Aromaty, aspartam, kwas jabłkowy, kwas askorbinowy, kazeinian wapnia, karagen, dekstroza, kwas octowy, barwniki, fruktoza, żelatyna, kwas mlekowy, ekstrakty przyprawowe, syrop glukozowy, glicerol, sorbinian potasu, skrobia ziemniaczana, specjały serowe, laktoza, maltodekstryna...
...Karmelowy Fudge z Kakao (15%) i Olejkiem Miętowym Wykwintny, gorzki fudge kakaowy o smaku mięty. Bardzo brytyjski, bardzo smaczny. Składniki: cukier, syrop glukozowy, ŚMIETANA, proszek kakaowy, masa kakaowa, aromaty. Wartości odżywcze w 100g Wartość energetyczna 1525kJ/ 360kcal Tłuszcz 11g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g Węglowodany 64g w tym cukry 57g Białko 2g Sól <0,1g ...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania