Od 2006 roku Sempre Ghiotti z powodzeniem działa w branży cateringowej i gastronomicznej, oferując najlepsze przepisy kuchni sycylijskiej w formie gotowych dań, wygodnych do codziennego użytku i smacznych jak świeżo przygotowane. Nasze przygotowania, wykonane z wysokiej jakości surowców, dają możliwość serwowania całej autentyczności Morza Śródziemnego w kilku prostych krokach. Dzięki naszym prakt...
Francja, Melle
Melle et une Pâte to producent makaronów z siedzibą w Melle, w pobliżu Marais Poitevin (79). Produkujemy doskonałe makarony suche i świeże z lokalnych surowców. Nasze makarony są unikalne, a my oferujemy oryginalne smaki: czosnek niedźwiedzi, algi, pokrzywa, szafran, anielica, borowik, spirulina, konopie, mięta pieprzowa i papryka z Espelette. Jesteśmy dumni z zapewnienia rzeczywistej jakości ...
Włochy, Forlì
... proteine vegetali il ferro e i sali minerali che caratterizzano questo legume. La farina di lenticchie porta con sé le proprietà benefiche tipiche di questi legumi. La farina di Lenticchie Rosse può essere utilizzata sia per prodotti salati che per i dolci soprattutto in Oriente. è particolarmente adatta alla preparazione di polpette vegetali e falafel gnocchetti tagliatelle. In India viene utilizzata molto si preparano degli gnocchetti chiamati mangodi. Oppure in abbinamento ad altri ingredienti lessati come ceci, fave o patate.
Włochy, Cagliari
Jesteśmy firmą, która głównie eksportuje sardyńskie produkty spożywcze za granicę. Oferujemy szeroki asortyment produktów dla hurtowników, sklepów delikatesowych, restauracji i pizzerii itp. Nasze produkty to: makaron suchy, w tym gnocchetti, spaghetti oraz makaron świeży, taki jak ravioli i culurgiones, seadas, szafran, oliwa z oliwek i pasta z oliwek, sery i kremy serowe, wina, piwa w różnych pojemnościach, także w beczkach, słodycze, likiery, bottarga, kremy truflowe i sery truflowe, wędliny, w tym kiełbasę suchą i świeżą.
Lokal, zarządzany przez rodzinę Zambon od czterdziestu lat, dysponuje 50 miejscami w trzech salach, a także kolejnymi stu w przestronnym ogrodzie na Campo Santo Stefano. Kuchnia proponowana przez szefa kuchni to tradycyjna kuchnia wenecka. Rzut oka na menu: mieszane przystawki rybne i włoskie, różne risotta, linguine z owocami morza, grillowane ryby; desery na łyżkę i domowe tarty. Typowe dania to gnocchetti alla Santo Stefano oraz pieczony branzino. Duża różnorodność pizz dopełnia już bardzo kuszące menu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania