Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... mleko owcze Rodzaj produkcji: Koagulacja enzymatyczna Podpuszczka: Podpuszczka zwierzęca z jagnięcia Rodzina: Ser dojrzewający z prasowanej masy, niegotowanej, z pleśniową/umywaną skórką Dojrzewanie: Od trzech do pięciu miesięcy.
...Mleko owcze pasteryzowane, pasztet z czarnego trufla (grzyby pieczarkowe (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis i pokrewne grupy), olej słonecznikowy, czarny trufel (Tuber Aestivum Vitt), sól, pieprz, cukier, granulki bulionowe (sól morska, ekstrakt drożdżowy, cukier brązowy, ekstrakt przyprawowy, karmelizowany cukier, maltodekstryna, tłuszcz palmowy, kurkuma), dextroza, skrobia ziemniaczana...
Hiszpania, Totanes
...Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem. Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące. Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które daje trufla. Dopasowanie: Cava, szampan lub białe wino fermentowane w beczce.
Hiszpania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO to firma specjalizująca się w serze Manchego, składająca się z osób z dużym doświadczeniem. Nasza oferta obejmuje również sery kozie, owcze oraz iberyjskie (50% krowiego, 25% koziego i 25% owczego), wszystkie wytwarzane z mleka najwyższej jakości. Nasze sery DANSO i CANTARERO mają twardą konsystencję, a ich aromat i smak są łagodne w młodszych (półdojrzewających), bardziej...
Jesteśmy firmą zajmującą się serami, specjalizującą się w serach świeżych i Burgos. Posiadamy zakład do produkcji serka kremowego oraz różnych rodzajów śmietany serowej. Oferujemy linię serów w kawałkach, pokrojonych oraz tapas. Posiadamy również sery prasowane z Hiszpanii we wszystkich wariantach: krowie, kozie Murciana i owcze, zarówno w wersji 100% czystej, jak i mieszanej. Zajmujemy 30. miejsce w rankingu firm serowych na rynku liczącym ponad 3000 w Hiszpanii.
Hiszpania, Zamora
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Daimiel
Serowarnia rzemieślnicza położona 15 km od Daimiel (Ciudad Real). Sery Zacatena cieszą się dużym uznaniem wśród różnych grup ludzi, odnosząc szczególny sukces zarówno w gastronomii, jak i w konsumpcji rodzinnej, od dzieci po dorosłych. Oferujemy sery owcze dojrzewające, półdojrzewające i świeże.
Hiszpania, Madridejos
Jesteśmy zlokalizowani w Madridejos (Toledo - HISZPANIA), w samym sercu La Manchy. W strategicznej lokalizacji, otoczeni doskonałymi pastwiskami i w kolebce sera manchego. Obecnie zbieramy mleko owcze z ponad 50 wyselekcjonowanych hodowli. Produkujemy różne rodzaje sera, w zależności od jego dojrzewania. Dystrybuujemy na terenie całej Hiszpanii, ale nasza największa sprzedaż koncentruje się na...
Hiszpania, Villamayor De Calatrava
Jesteśmy Quesos Finca La Cruz, producentami rzemieślniczego sera z czystego mleka owczego. Nasze produkty są wytwarzane z czystego mleka od naszych własnych owiec, co pozwala na uzyskanie jednorodnego rezultatu pod względem jakości, aromatu i tekstury. Dodatkowo, są pakowane próżniowo i zamykane lnianą szmatką, aby zapewnić lepsze odwadnianie.
Firma dystrybucyjna i eksportowa produktów spożywczych o bardzo wysokiej jakości, wytwarzanych w sposób rzemieślniczy. Eksportujemy do całej UE: Morcillę z Burgos, Chorizo Riojano (słodkie i pikantne), dojrzewające sery owcze, burgery Wagyu, burgery wołowe, wina z Ribera del Duero, wina z Rioja.
... zawartość tłuszczu i poziom cholesterolu), a także kiełbas z dzika, tradycyjnie wytwarzanych, aby zachować ich jakość i zawartość białka. Dlatego możemy powiedzieć, że głównym celem „El Gourmet de Luna Manchega” jest dostarczenie poprzez nasze produkty oraz czystą, prawdziwą i łatwą do przygotowania gastronomię „La Mancha” najbardziej delikatnych smaków dla wyrafinowanych podniebień, razem z talentem unikalnego smaku i jakości, które mogą zaoferować tylko sery owcze, jedzenie z jelenia i dzika.
Hiszpania, Sevilla
... - sery miękkie, - sery dojrzewające zarówno owcze, jak i kozie, - kremy serowe, a na koniec z morza mamy: anchois, pasztet z ryby centollo i anchois, sardynki, wszystko sprowadzane z Cantabrii, gdzie pozyskuje się najlepszą anchois na świecie. A nasze wyróżniające się produkty to te pochodzące z gęsi, takie jak: confit z gęsi, podroby gęsie, foie z gęsi, micuit.
Hiszpania, Córdoba
Sklep internetowy z ekskluzywnymi produktami gourmet. Unikalna oliwa i opakowanie. 7 międzynarodowych nagród sprawia, że nasza oliwa to arcydzieło gastronomii i rzemiosła. Wspaniałe wina, doskonałe sery kozie i owcze, 100% iberyjska szynka z Doliny Pedroches, Pintxos, oliwy gourmet i marynaty.
Hiszpania, Granada
... poszanowaniem tradycji i starannym dbaniem o wszystkie etapy życia naszych serów, od produkcji aż po stół naszych klientów. Sery owcze, kozie i krowie, sery świeże, miękkie, dojrzewające, twarogi. Mamy ser, który pasuje do Twojego stołu, do Twojego biznesu.
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Solucione Gastronomicas Ubeda to firma z Alcoy, mocno ugruntowana w naszym regionie. Dystrybutor wiodących marek. Produkty szczególnie przeznaczone dla grup, instytucji, gastronomii i restauracji. Takie jak: mrożone ryby, owoce morza, konserwy rybne, owoce morza, szynki, wędliny, oleje, solanki, napoje, sery owcze mieszane itd.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play