Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
54km
... (Cáceres), sól, czosnek, oregano i konserwanty, wędzone w naturalnej osłonce jelitowej. Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma żadnych ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, wędzenie, dojrzewanie, krojenie i pakowanie. Składniki: Chuda wieprzowina iberyjska, Papryka D.O la Vera (Cáceres), sól, czosnek, oregano i konserwanty. Waga netto: 100 g.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play