...Figurki czekoladowe z mlecznej czekolady z co najmniej 30% kakao, z motywami wielkanocnymi, w mieszance (zajączek wielkanocny, jajko wielkanocne, kurczaczek) lub w wersji jednolitej (zajączek wielkanocny, jajko wielkanocne, kurczaczek, dzwonek), pakowane pojedynczo w folię.
Produkt ID: 110109064
Jednostka: sztuka
Min. ilość zamówienia: 5000 sztuk
Ekspres: Nie
Format: ok. 100 x 50 mm
Waga: ok. 8,5 g
Trwałość: ok. 3 miesiące przy odpowiednim przechowywaniu
Czas dostawy: ok. 15 dni roboczych po zatwierdzeniu druku
VE-karton: 250 sztuk...
La Maison Manon powstała z połączenia René MANON, pszczelarza, oraz Louisa BELLON, cukiernika. Tak oto od ponad wieku, dla przyjemności wszystkich smakoszy, przekształcają się wspaniałości produkowane przez nasz region.
Confiserie-Chocolaterie MANON znajduje się w Peyruis w Alpach de Haute-Provence (04) w sercu Val de Durance, pomiędzy Prowansją a Alpami.
Produkcja 100% rzemieślnicza
Nasz CZEKOLAD...
...Mieszane Czekoladowe Jaja Trefin - Czekolada Belgijska
Mieszanka belgijskich czekoladowych jajek w jakości Trefin, sprzedawana po 100 lub 500 gramów oraz na kilogram!
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada.
Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków.
Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat.
Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...
...Oferujemy czekoladowe jajka Kinder Joy / Kinder Surprise z zabawką.
Kinder Riegel 21g
Kinder Riegel (10x21g)
Kinder Riegel (18x21g)
Kinder Happy moments Mini Mix 162g
Kinder Cards (2 x 5) 128g
Kinder Cards T2
Czekoladowejajko Kinder Surprise 20g klasyczne
Czekoladowejajko Kinder Surprise 20g dla dziewczynki
Czekoladowejajko Kinder Surprise 3er 60g
W celu uzyskania dalszych informacji i zapytań, prosimy o kontakt za pośrednictwem naszej strony internetowej
https://www.holding-bv.com...
Sperandri jest z pewnością jedną z najbardziej cenionych rzemieślniczych czekoladziarni w mieście Turyn. Specjalizuje się w produkcji gianduiotto ekstrudowanego, klasycznego cremino krojonego ręcznie oraz miękkiego torrone, wytwarzanych wyłącznie z orzechów laskowych z Piemontu IGP. Oprócz klasyków tradycji czekoladowej z Turynu, wśród wielu propozycji dla publiczności znajdują się ręcznie dekorow...
... kształtach, rozmiarach i grubościach: biszkopty owalne, w kształcie heksagonu; biszkopty w kształcie serca do tortów dla zakochanych, sylwetki do tortów dziecięcych. Specjalne ciastka do lodziarni lub cukiernictwa. Ciastko Maria, czekoladowe, waniliowe, z owocami.