...Skład: mąka ryżowa, suszone mielone warzywa (burak, marchew, pomidor, słodka papryka, szpinak), suszona zielona spirulina, ekstrakt z niebieskiej spiruliny, kurkuma, woda pitna
Metoda przygotowania: gotować w wrzącej wodzie w proporcji 3/1 (woda/makaron) przez 5-7 minut, aż będzie gotowy.
Wartość odżywcza na 100 g produktu:
Białka - 7,2 g.
Sól - 0,05 g.
Tłuszcze - 1,5 g, w tym nasycone - 0,3 g.
Węglowodany - 79,7 g, w tym cukry - 4,3 g.
Wartość energetyczna: 324 kcal (1357 kJ)...
... bezpieczeństwie żywnościowym, dostarczając niezbędnych składników odżywczych, takich jak węglowodany, białka i błonnik. Jej uprawa sięga tysięcy lat wstecz, co czyni ją jedną z najstarszych upraw w historii ludzkości. Adaptacyjność pszenicy, jej wartość odżywcza oraz powszechne zastosowanie sprawiają, że jest ona istotnym składnikiem diet na całym świecie, znacząco przyczyniając się do utrzymania i odżywiania w różnych kulturach i społeczeństwach.
... istotne w profilaktyce zawału serca. Ponadto orzechy laskowe zawierają duże ilości witamin z grupy B, które przyczyniają się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, witaminę C, A, K, kwas foliowy, potas, fosfor i wapń. Orzechy są źródłem zdrowych kwasów tłuszczowych i błonnika. & NBSP; <strong> Skład: </strong> Orzechy laskowe prażone & NBSP; <strong> wartość odżywcza w 100g </strong> wartość energetyczna 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * tłuszcz 63 g - 90%, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,51 g - 23% węglowodany...
...czy podane z pikantnym sosem pomidorowym, wymieszane w kremowym sosie czosnkowo-ziołowym, czy połączone ze świeżymi warzywami i serem feta, te nitki fusilli z czerwonej soczewicy wnoszą eksplozję smaku i wizualnego uroku do Twoich kulinarnych kreacji. Co więcej, jak wszystkie nasze produkty, są organiczne i przyjazne wegańsko, zapewniając zdrowe i bezgrzeszne doświadczenie kulinarne.
Wielkość porcji: 100g
Zawartość energii: 1537 kJ / 361,9 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 0,59g
Tłuszcze nasycone: 0,16g
CAŁKOWE WĘGLOWODANY: 69,56g
Cukry: 2,42g
Błonnik: 3,41g
Białko: 19,18g
SÓL: 0,03g...
...Semolina z pszenicy durum najwyższej jakości. Gotowanie bezpośrednio w piekarniku, nie wymaga wstępnego gotowania.
KATEGORIE: Żywność, Makaron, Makaron specjalny
Dostępna waga: 250 g
Gotowanie: bezpośrednio w piekarniku
Waga na karton: 3 kg
Wartość energetyczna: 350 kcal
Białka: > 10,5 g
Węglowodany: < 75 g
Tłuszcze: < 2,5 g
Wilgotność: < 13 %
Zawartość popiołu: < 1,1 %...
...Semolina z pszenicy durum najwyższej jakości bio, sok z cytryny bio (3%), nasiona chia bio (2,5%), proszek kurkumy bio i olejek eteryczny z cytryny bio.
Wartości odżywcze średnie na 100g:
ENERGIA: 1427kj / 337kcal
BIAŁKO: 10,7g
WĘGLOWODANY: 67,2g w tym cukry 2,1g
TŁUSZCZE: 2,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
BŁONNIK: 3,8g
SÓL: 0,02g
Alergeny: Zawiera GLUTEN, możliwe śladowe ilości jajek i soi.
JAK GOTOWAĆ:
Gotować przez około 4 do 6 minut w wrzącej wodzie.
Ean13:3701511707842
Referencja:TagliatelleBioChiaCitronFr1...
... dala od światła.
Składniki: mąka ze starej pszenicy, nasza mąka konopna, woda
Zawartość 250g do 2,5kg
Pakowanie po 10
Energia: 315 kcal
Tłuszcze: 4,9 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
W tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0,9 g
W tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 3,2 g
Węglowodany: 47 g
W tym cukry: 2 g
Błonnik pokarmowy: 11 g
Białko: 15 g
Sól: 0,01 g...
... funkcjonowania układu pokarmowego, a także witaminę E. Podczas gotowania makaron zachowuje swoją wartość odżywczą, cenne właściwości ziarna i nie klei się ani nie staje się papkowaty. Makaron jajeczny nadaje potrawom nowy, wykwintny smak. Jajka zawierają odpowiednie stężenie łatwo przyswajalnych aminokwasów, tłuszczów – fosfolipidów, w szczególności lecytyny, choliny, witamin i mikroelementów. Lecytyna...
...MAKARON PENNE ORGANICZNY
Składniki :
Semolina z pszenicy durum, Woda.
Wartość odżywcza/100g :
Energia : 1444 kJ
Tłuszcz całkowity : 0,3 g
Tłuszcz nasycony : 0 g
Węglowodany : 76 g
Cukry : 2,6 g
Białko : 10,5 g
Sól : 0 g
INFORMACJE O OPAKOWANIU
WAGA : 500 GR.
ILOŚĆ W PUDEŁKU : 10 SZT.
...• Makaron suchy z semoliny, oliwy, sera feta, pomidorów, zielonej papryki.
• Premium jakość i najlepszy smak.
• 100% naturalny - bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itd.
• Bogaty w węglowodany.
Używamy semoliny z pszenicy durum uprawianej w Peloponezie w Grecji, świeżych jajek z lokalnych farm kontrolowanych oraz pozostałych składników od lokalnych rolników, wyrabianych i suszonych w naszym warsztacie.
Wszystkie smaki Morza Śródziemnego w jednym kęsie makaronu.
...Fiyonk Makarna
Gramatura: 500 gr.
Czas gotowania: 8 - 10 minut
Składniki: Semolina z pszenicy durum z Anatolii, czysta woda.
Ilość w opakowaniu: 20
Termin przydatności: 2 lata
100 g SUROWEJ MAKARONIANYCH SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH
Energia 358 kcal
Białko 10,5 g
Tłuszcz 1 g
Tłuszcz nasycony 0,3 g
Tłuszcz trans 0
Cholesterol 0
Węglowodany 77 g
Całkowity cukier 2,63 g...
... okna widokowe) i stawiamy na torby papierowe z recyklingu z nadrukowanymi zdjęciami produktów.
Numer artykułu: 7419
Wartość energetyczna: 1444,45 kJ / 345 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0,5 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 3 g
Błonnik: 8 g
Białko: 13 g
Sól: 0,1 g
Waga: 250 g
Alergeny: zboża zawierające gluten, bez jajek
Czas gotowania: około 8-10 minut
Kraj pochodzenia: Bośnia i Hercegowina
Marka: Dr. Ana Collection
Producent: AnaVita-Naturkost GmbH...
... rolę w globalnym bezpieczeństwie żywnościowym, dostarczając ważnych składników odżywczych, takich jak węglowodany, białka i błonnik. Jej uprawa sięga tysiącleci wstecz, co czyni ją jedną z najstarszych roślin uprawnych w historii ludzkości. Dzięki swojej zdolności do adaptacji, wartości odżywczej i szerokiemu rozpowszechnieniu, pszenica jest istotnym elementem diety na całym świecie i znacząco przyczynia się do utrzymania i odżywiania w każdej kulturze i społeczeństwie.
...Nasza mąka zawiera całe ziarno. Bogata w węglowodany, stanowi źródło trwałej energii dla naszego organizmu. Jako mąka pełnoziarnista, zawiera również błonnik oraz wiele składników odżywczych, takich jak witaminy z grupy B, które są korzystne dla naszego ogólnego samopoczucia.
Makaron? To ja go robię!
Zastosowanie: samodzielnie lub w mieszance do domowego makaronu, zup, deserów, ciast, chleba…...