...Aby kasza jaglana zawsze gościła na Twoim stole, wprowadziliśmy kaszę jaglaną do linii dań instant TM "TERRA". Do produkcji kaszy jaglanej wykorzystujemy wysokiej jakości proso uprawiane na krajowych polach.
Kasza jaglana to doskonała opcja dla osób prowadzących aktywny tryb życia i ceniących swój czas. Dzięki specjalnym woreczkom do gotowania danie jest łatwe do przygotowania, a podczas gotowania nie przypala się i nie przywiera do ścianek garnka.
...Mielone zboże biologiczne jest bohaterem niedawnego odkrycia dzięki swoim interesującym właściwościom odżywczym oraz naturalnemu braku glutenu, co czyni je możliwą alternatywą dla bardziej popularnych kuzynów. Dziś jest rzadziej używane i zastępowane przez mięso. Jego nazwa botaniczna to panicum miliaceum, należy do rodziny traw i pochodzi z Orientu.
Mielone zboże to ziarno o wielu...
... dyni, proso, soja, owies, kukurydza. Mąka pszenna i mąka pszenna są nadal mielone w tradycyjny sposób. Dzięki temu smak i aromat są najlepiej zachowane. Mąki pełnoziarniste (pszenna, żytnia, orkiszowa) są w niektórych mieszankach nadal mielone na autentycznych kamieniach młyńskich.
...- makaron rzemieślniczy z naszych mąk mielonych na kamieniu, makaron świeży i suchy ekologiczny - przetwarzany w naszym BioLaboratorium, w Podere Le Casacce - małe ciecierzyce z Chianti - małe soczewice w różnych kolorach - orkisz i jęczmień perłowy - prażony jęczmień na drewnie - łuskany proso - mąki z zbóż i roślin strączkowych mielone na kamieniu - płatki zbożowe - zupy toskańskie - Turystyka: w...