Jako STK MAKINA i MILKMAN MAKINE produkujemy maszyny i urządzenia mleczarskie do produktów mlecznych, takich jak mleko pasteryzowane, jogurt, ser, masło, śmietana, lody i inne. Produkujemy pasteryzatory wsadowe, pasteryzatory płytowe, homogenizatory, zbiorniki chłodnicze na mleko, zbiorniki do przechowywania mleka, zbiorniki do przetwarzania sera oraz inne maszyny i urządzenia wykorzystywane w sek...
... klientów poszukujących nowej kultury smaku, z poszanowaniem zdrowia publicznego.
FILAB s.r.l. produkuje Mozzarellę di Bufala Campana DOP, wyłącznie z świeżego mlekabawolego, w następujących rozmiarach:
• Ciliegina lub Cardinalino
• Bocconcino
• Boccone
• Mozzarella
• Aversana
• Zizzabella
• Treccia
• Mozzarella wędzona lub Provola
Ponadto, FILAB s.r.l. produkuje Ricottę di Bufala Campana DOP zarówno świeżą, jak i świeżą homogenizowaną.
...jednym z najpiękniejszych i najbardziej nietkniętych obszarów Włoch, ojczyzny „Diety Śródziemnomorskiej”, która od dawna znajduje się na liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego UNESCO. Siła firmy opiera się na stosowaniu tradycyjnych metod, dogłębnej wiedzy z zakresu zootechniki oraz realizacji wszystkich etapów cyklu produkcyjnego w zakładzie. Wśród produktów wyróżniamy mozzarellęzmlekabawolego, mozzarellę w mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavallo oraz jogurt.
... i bawolego.
Nasze produkty wytwarzamy z dużą dbałością o surowce i procesy produkcyjne. Oferujemy mozzarellę w blokach (10 kg), kiełbasach, kostkach (5*5 mm) oraz w postaci tartej. Kostki, tarta oraz cagliata di bufala (serwatka bawola) mogą być również dostarczane w technologii IQF.
Nasz dział jakości chętnie współpracuje z Państwem, aby opracować najlepszą mozzarellę do Państwa specyficznych zastosowań.
Nasza mozzarella jest również dostępna w wersji bezlaktozowej.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellęzmlekabawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt zmleka krowiego, bawolego i koziego.