Phytoneering Extract Solutions GmbH zajmuje się wyłącznie ekstraktami roślinnymi. Dla naszych klientów z różnych branż produkujemy specjalne ekstrakty, które są dostosowane do konkretnego zastosowania. Zawsze kierujemy się wytycznymi naszej firmy macierzystej Bionorica. Łączymy dobro z rośliny z najnowszą technologią. Z tego połączenia powstają nasze wysokiej jakości ekstrakty o stałej jakości.
P...
... cytrynowy w formie proszku - wystarczy dodać wodę! 750 gr
Sok cytrynowy pasteryzowany: Z koncentratu soku. Pasteryzowany 10 litrów
Sok limonkowy pasteryzowany: Świeżysok z koncentratu, zapewniający chrupiący smak limonki. Pasteryzowany 10 litrów...
...
Składniki odżywcze i zastosowanie
Proszek ze skórki cytrynowej zawiera witaminy A i C oraz minerały, takie jak magnez i wapń. Ponadto skórka cytrynowa zawiera również potas i beta-karoten. Proszek ma kwaśno-świeży smak, ale nie pachnie tak intensywnie jak świeże skórki cytrynowe. Ważne jest, aby obierać tylko żółtą część skórki. Biała warstwa pod spodem zawiera wiele gorzkich substancji. Wysoka zawartość witaminy C w połączeniu z obecnymi flawonoidami sprawia, że ten produkt jest zdrowym dodatkiem do każdego posiłku.
...100% Bio Imbir Shot: Czysty, świeżysok z imbiru bio i owocowy sok jabłkowy bio nadają temu shotowi wspaniałe działanie i pełny smak.
100% Bio Imbir Shot: Ten mały napój energetyczny dodaje energii na cały dzień.
Czysty, świeżysok z imbiru bio i owocowy sok jabłkowy bio nadają temu shotowi wspaniałe działanie i pełny smak. 75 ml skoncentrowanej mocy, szybko dostępnej w wysokiej jakości...
...Smak: dojrzały aromat jagód, lekka nuta cynamonu.
Aromat: świeżysok z borówek
Kolor: ciemnofioletowy
Delikatna słodycz syropu borówkowego oraz lekka naturalna kwasowość borówki sprawiają, że ten syrop jest doskonałym dodatkiem do wzbogacania jogurtów i serków wiejskich, a także klasycznie do dekoracji naleśników.
... Granatowego Raju jest produkowany w miejscu zbioru w delikatnym procesie bezpośrednio z świeżych granatów. Wysokiej jakości koncentrat z granatów z "Granatowego Raju" jest wytwarzany w miejscu zbioru wyłącznie ręcznie w delikatnym procesie bezpośrednio z świeżych granatów. Świeżysok z granatów jest powoli koncentrowany w tradycyjnym procesie. Ta koncentracja odbywa się w taki sposób, że ważne substancje ochronne z rośliny - polifenole - pozostają zachowane.