...100% liofilizowane ekologiczne czarne porzeczki.
Pakowane w wielokrotnego użytku worek stojący.
Aby wyprodukować 100 g liofilizowanych ekologicznych czarnych porzeczek, potrzeba do 900 g świeżych owoców.
...Informacje o produkcie
Wyglądają jak długie jeżyny, a ich smak przypomina rodzynki – są bardzo słodkie i soczyste. Trzy najbardziej znane w Europie odmiany to białe, czarne i czerwone morwy. Kiedy są suszone, jednak tracą swój kolor i wyglądają piaskowo lub przezroczysto. Morwy to smaczna, zdrowa i bogata w błonnik przekąska lub doskonały dodatek do płatków.
Pochodzenie
Białe i czarne morwy pochodzą z Chin, podczas gdy czerwone morwy są z USA.
... kwasów tłuszczowych.
Nasz olej z nasion ekologicznych porzeczek ma oliwkowo-zielony do czarnego kolor i owocowy aromat, który smakuje i pachnie porzeczkami.
Aby uzyskać olej z nasion ekologicznych porzeczek, czarne porzeczki najpierw są tłoczone, następnie miąższ jest oddzielany od nasion, które są następnie suszone i tłoczone na zimno.
...Palma saw palmetto (Serenoa repens) to występująca wyłącznie w południowo-wschodnich Stanach Zjednoczonych krzewiasta palma karłowata, która osiąga wysokość do czterech metrów. Posiada wachlarzowate liście, składające się z 18 do 24 pojedynczych listków. Te są na brzegach ostro ząbkowane. Kwiaty są zgrupowane w gęsto owłosionych, kolbowatych kwiatostanach. Owoce przypominają oliwki i przybierają ciemnoczerwony kolor. Są to jednonasienne jagody, które po wyschnięciu stają się czarne.
Zawartość kwasów tłuszczowych: minimum 25 %...