Nasz serwis cięcia oferuje kątowe i precyzyjne cięcie, idealnie dostosowane do dalszej obróbki.
Możesz skonfigurować potrzebne cięcia bezpośrednio w n...
Dzięki indywidualnej i zamówieniowej produkcji półfabrykatów możemy jedynie w ograniczonym zakresie przedstawić możliwości.
Materiały
PE, PP, PS, ABS...
Twój dostawca w zakresie półfabrykatów z tworzyw sztucznych, półwyrobów z tworzyw sztucznych, tworzyw technicznych.
Oferujemy materiały płytowe, prof...
BIEGLO jest oficjalnym dystrybutorem Saint Gobain Performance Plastics dla serii produktów Meldin 7000, która obejmuje półfabrykaty i gotowe elementy ...
Wszechstronna mieszanka, idealna do naleśników, wafli i gaufre, dla gotowych produktów z gwarantowanymi wynikami, puszystych i smacznych.
Format: 10 ...
Mieszanka z mąką i prażonymi granulkami sojowymi do produkcji chleba sojowego i wyrobów piekarniczych, źródło białka roślinnego.
Format: 25 kg
Dawkow...
Produkt półwykończony z naturalnymi drożdżami do produkcji bagiet o wysokim i równomiernym rozwoju, z cienką i chrupiącą skórką.
Format: 25 kg
Dawkow...
Mieszanka do croissantów i produktów z ciasta francuskiego, wykonanych metodą bezpośrednią, kontrolowanym fermentowaniem lub mrożeniem.
Format: 25 kg...
Półprodukt do Chleba Żytniego Mieszanka do chleba żytniego z zakwasem żytni, bogata w błonnik i minerały. Doskonała objętość, intensywny kolor, przedł...
Mieszanka sojowa do pizzy do ciast o wysokiej absorpcji wody i długim fermentacji, z wysoką zawartością białka roślinnego.
Format: 25 kg
Dawkowanie: ...
Surowce CONDETTA nadają Twojemu produktowi wyjątkowość. Nasza kompetencja obejmuje soczyste ciasta i muffiny, kremowe nadzienia i zimne kremy, aż po c...
Wszechstronna mieszanka, idealna do naleśników, wafli i gaufre, dla gotowych produktów z gwarantowanymi wynikami, puszystych i smacznych.
Format: 10 ...
Mieszanka z mąką i prażonymi granulkami sojowymi do produkcji chleba sojowego i wyrobów piekarniczych, źródło białka roślinnego.
Format: 25 kg
Dawkow...
Produkt półwykończony z naturalnymi drożdżami do produkcji bagiet o wysokim i równomiernym rozwoju, z cienką i chrupiącą skórką.
Format: 25 kg
Dawkow...
Półprodukt do wyrobów cukierniczych na bazie środków spulchniających. Gwarantowane wyniki w każdym rodzaju zastosowania.
Format: 5 kg
Dawkowanie: 3%...
Mieszanka do croissantów i produktów z ciasta francuskiego, wykonanych metodą bezpośrednią, kontrolowanym fermentowaniem lub mrożeniem.
Format: 25 kg...
Półprodukt do Chleba Żytniego Mieszanka do chleba żytniego z zakwasem żytni, bogata w błonnik i minerały. Doskonała objętość, intensywny kolor, przedł...
Mieszanka sojowa do pizzy do ciast o wysokiej absorpcji wody i długim fermentacji, z wysoką zawartością białka roślinnego.
Format: 25 kg
Dawkowanie: ...