Niemcy, Frankfurt Am Main
...Są wykonane z gorzkiej czekolady, bogatej w przeciwutleniacze i alkaloidy, takie jak teobromina, które stymulują krążenie. Migdały natomiast są bogate w zdrowe tłuszcze, białka i witaminę E, która pełni funkcję przeciwutleniacza w naszym organizmie. MOQ:90gr...
Niemcy, Darmstadt
...Im świeższe, tym lepsze! Jesteśmy szaleni na punkcie świeżych migdałów! Ich słodkie, chrupiące i pełne ziarna nadają im doskonały smak i sprawiają, że są tak wszechstronne! Nasze surowe migdały są pyszne i oferują uzależniający smak oraz chrupiącą teksturę. Złożone struktury białkowe, witamina E i wapń sprawiają, że migdały są idealną, praktyczną i zdrową przekąską do codziennego spożycia, poprawiającą zdrowie serca, obniżającą poziom cholesterolu oraz wzmacniającą siłę mięśni i kości. Migdały - warianty: Posiekane...
Niemcy, Neutrebbin
...Migdały uprawiane są od ponad 4000 lat. Kilka wieków temu, ziarna były uważane za ważny produkt spożywczy ze względu na swoje niezbędne składniki odżywcze, zaspokajające potrzeby białkowe ludzi w regionach subtropikalnych. Migdały dzieli się na trzy grupy, które charakteryzują się różnymi sposobami ich wykorzystania. Nazwy tych odmian odnoszą się zarówno do smaku, jak i konsystencji ziaren migdałowych: migdały gorzkie, migdały słodkie oraz migdały o miękkiej skorupce.
Niemcy, Husum
...Typy: np. Nonpareil, California Type, Valencia lub Largueta Jakości: całe ziarna (naturalne lub blanszowane) Stopnie przetwarzania: słodkie lub pikantne pokrojone, starte, posiekane (również prażone) mąka pasta (jasna, ciemna)...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania