...Migdały z Apulii pozyskiwane są z nasion migdałowca (prunus dulcis) i poddawane są procesowi łuskania, starannej selekcji oraz kalibracji. Migdały są powszechnie wykorzystywane w przygotowywaniu słodyczy, takich jak: nugaty, cukierki, ciasta, ciasteczka, amaretti.
Są bogate w białko, witaminy (szczególnie z grupy B i witaminę E), aminokwasy niezbędne, kwasy tłuszczowe nienasycone oraz minerały...
...Personalizowane i indywidualnie pakowane truflowe migdały. Opakowanie w metalowej puszce i w kartonowym pudełku. Pakujemy również dla linii lotniczych, statków wycieczkowych, hoteli i restauracji. Pudełko o wadze 750 gramów z personalizowaną marką dla barów. W przypadku innego pakowania niż standardowe, prosimy o kontakt z naszym działem handlowym pod numerem telefonu +39 3477240044.
...fosfor, potas i żelazo).
Dostępne opakowania:
WOREK 25 KG
KARTON 12,5 KG
OPAKOWANIA 10 lub 5 KG RÓWNIEŻ W PODCIŚNIENIU
OPAKOWANIA 1 KG lub 500 g RÓWNIEŻ W PODCIŚNIENIU
Możliwość kodu EAN i etykiet dostosowanych do potrzeb
Inne produkty:
Prażone orzechy laskowe 13/15
Orzechy włoskie typu B – Sorrento
Obrane słodkiemigdały
Obrane słodkiemigdały z Apulii...