Francja, Talant
... jako juror w programie "Kto zostanie następnym wielkim cukiernikiem?". Warsztat Christophe'a Adama podkreśla szlachetne i kluczowe składniki cukiernictwa poprzez kolekcję książek: Cytryna, Czekolada... każda publikacja zaprasza do ponownego odkrycia tych elementów. Christophe Adam proponuje 46 przepisów na temat tego małego, smakowitego owocu. Odkryjesz tam również gości: Philippe Nantois...
Francja, Bordeaux
... niepowtarzalną duszę pioniera. Odkryj ten Grand Cru Classé, największą posiadłość w Saint-Emilion i świadek historii Francji. Degustacja Barwa jest ciemna, klarowna i intensywna, o bardzo pięknym kolorze. Nos jest kuszący, falujący wokół owocowej i kwiatowej struktury. Szczególnie wyczuwalne są nuty czerwonych owoców, takich jak czarne wiśnie, jeżyny i czarny bez. W ustach wino jest natychmiastowo pysznie...