...Mąka migdałowa, mieszana lub v lub pasteryzowana, cukier, masło, tłuszcze i oleje roślinne, czysta biała czekolada, surowe migdały, cytryna, proszek do pieczenia.
...zawiera Lactococcus, Lactobacillus i Bifidobacteria oraz naturalne przeciwutleniacze (polifenole z oliwek). Możemy przygotować inne smaki, które klienci mogą zamawiać, takie jak cytryna, mięta-imbir, hibiskus, kokos, mango, ...,...
...Cytrus bogaty w witaminę C, cytryna żółta jest owocem cytryny (Citrus Limon) i należy do rodziny rutowatych. Nasz naturalny sok z cytryny ekologicznej uzyskiwany jest po wyciśnięciu zdrowych i dojrzałych owoców. Po filtracji i koncentracji sok z cytryny ekologicznej jest pasteryzowany, pakowany i mrożony.
Całkowita energia: 191 Kcal 812 kJ
Błonnik pokarmowy: Śladowe ilości
Białko: 2,1 g
Sól: Śladowe ilości...
...„Nawet nie zimno!!” Napój imbirowy, cytryna z nutą destylatu jodłowego, który pobudza kubki smakowe, oraz ananas o okrągłym i słodkim smaku. Mocny w świeżo wyciśniętym imbirze.
Dodany do toniku staje się pyszną ginger-beer, idealną również do koktajli, pobudza smaki w sosach sałatkowych lub sosach na ciepło, marynatach i innych przepisach dostępnych na stronie przepisy.
To wspaniała alternatywa...
... naturalne procesy winnicy. Mamy jednak również chęć na nowości: Grüner Veltliner, Blauer Zweigelt i Verjus. Tego połączenia można doświadczyć tylko u nas w Rheingau. Od 2003 roku produkujemy nasz własny KOEGLER Verjus z najlepszych winogron Riesling i chcemy podzielić się naszą pasją z Państwem. Verjus jest u nas napełniany na zimno w sposób sterylny i nie jest pasteryzowany. Dzięki temu zachowuje...