...BALUBA to melasa uzyskana z maceracji i koncentracji miąższu ekologicznej karobu sycylijskiego, naturalnie wegańska i bezglutenowa. Jest doskonałym naturalnym słodzikiem, który może zastąpić cukier w przygotowaniach produktów cukierniczych i piekarniczych, nadając im smaczny smak karobu. Idealnie nadaje się jako przyprawa i słodzik w koktajlach i napojach, herbacie i ziołowych naparach. Do...
...Cukier kokosowy, jak już wcześniej informowaliśmy, jest już uznawany za jeden z najzdrowszych słodzików na świecie. Ten doskonały owoc jest bardzo przydatnym składnikiem w naszym życiu, zarówno ze względu na swój smak, jak i korzyści. Daje nam orzeźwienie, gdy go spożywamy, i oferuje delikatny smak, który wzbogaca nasze dania. Jeśli chcecie poczuć tropikalny świat, to będzie najlepsza droga, aby to zrobić. Aby uzyskać więcej informacji na temat indonezyjskich produktów pochodzących z kokosa, skontaktujcie się z nami.
...Maltit - kaloryczny zamiennik cukru Maltit (E965) to kaloryczny zamiennik cukru, który smakuje podobnie jak cukier. Z mocą słodzącą wynoszącą około 90% w porównaniu do cukru, maltit może być stosowany niemal 1:1 zamiast cukru. Spożycie maltit powoduje jedynie bardzo niewielki wzrost poziomu cukru we krwi i insuliny, a zawiera tylko około połowę kalorii w porównaniu do cukru. Maltit jest...
Wielka Brytania, Keighley
...wolny od alergenów, bez GMO, certyfikowany koszernie i odpowiedni dla wegan. Składniki: Woda, Alkohol (35%), Cukier i Ekstrakty z ziaren wanilii. 200g ziaren na litr ekstraktu Pochodzenie surowców: Madagaskar Wyprodukowano w: Wielka Brytania...
Francja, Olivet
...Referencja 3421557500749 Poranek P'ti Bretona: spróbuj tej pysznej, chrupiącej gryki pokrytej miodem. Cukry, które zawiera, pozwolą Ci naładować energię i wytrzymać do czasu posiłku. Źródło błonnika Gryka* 62,5%, miód* 25%, cukier trzcinowy*. * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Alergeny Wyprodukowano w zakładzie, który używa zbóż zawierających gluten, orzechów, soi, nasion sezamu...
Turcja, Denizli
... Ciecierzyca, która jest jednym z najpopularniejszych orzechów w naszym kraju, to prażona ciecierzyca w najkrótszej definicji. Proces odbywa się w specjalnym piecu, a następnie jest podgrzewany, przyjmując formę ostatecznego produktu Leblebi. Istnieje wiele różnych rodzajów ciecierzycy, ale wiele z nich to różne orzechy pochodzące z prażenia. Oprócz tego, który jest szeroko spożywany na Bliskim Wschodzie i w Azji, jego odmiany, takie jak cukier, czekolada i sos, są oferowane na sprzedaż.
Francja, Paris
...Peeling do twarzy, na bazie cukru i naturalnego oleju, który pomaga nawilżać, odżywiać, rozjaśniać i rewitalizować skórę. Cukier brązowy nawilża, oczyszcza skórę i usuwa martwe komórki naskórka, aby uzyskać gładką cerę. Czas zadbać o siebie! Dla świeżej, czystej, ultra miękkiej skóry z cukrem brązowym i białym. Olej z owoców kigelii rozświetla cerę, a olej jojoba nawilża skórę i chroni ją przed oznakami zmęczenia.
Belgia, Mariembourg
... wyjątkowo bogatym terroirze. Ten miód to naturalny cukier, który zasługuje na uznanie, duma wyspy. Podróżuj pod słońcem Madagaskaru, delektując się naszym miodem z lasów Wyrusz w odkrywanie tego kraju, który ma największą liczbę endemicznych flor na świecie dzięki swojemu miodowi.
...D-mannoza to cukier spokrewniony z glukozą. Występuje naturalnie w owocach, takich jak jabłka, pomarańcze, żurawiny i borówki. Możesz stosować D-mannoze w połączeniu z kapsułkami żurawinowymi lub zamiast nich. D-mannoza to cukier, który nie jest wchłaniany przez organizm. Występuje jako monosacharyd w małych ilościach w owocach, takich jak borówki i żurawiny, ale także w innych roślinach...
... przetwarzane są następujące alergeny: seler, łubin, produkty rybne, produkty mleczne, orzechy. Croc'Ella to hurtownik dystrybutor, który specjalizuje się w rzemieślniczej obróbce orzechów, Made in France. Znajdujemy się w regionie Prowansja-Alpy-Lazurowe Wybrzeże, dokładniej w Marsylii. Croc'Ella oferuje wybór orzechów, w tym surowych, solonych lub grillowanych bez soli. Znajdziesz również antipasti i oliwki. Opakowanie: Słoik 2,9 kg...
Belgia, Awans
...roślinnym przeciwutleniaczem. Produkowany z krwistej pomarańczy (22%) najwyższej jakości AOP z Sycylii. Niski w kalorie i cukier z nierafinowanej trzciny cukrowej. 27,5 cl. Zawiera również napary z owoców oraz olejki eteryczne ze skórki cytryn. Woda źródlana naturalnie gazowana związana z aktywnością wulkaniczną Etny na Sycylii.
Francja, Mietesheim
...Czarny diament nadaje tej musztardzie delikatny aromat, który z pewnością Cię oczaruje. Delikatnie pachnąca kawałkami trufli, ta musztarda z truflami zachwyca miłośników trufli. Podkreśla smak mięs, warzyw, makaronów i sosów, a także potraw zimnych! Składniki: Woda, nasiona gorczycy, ocet, trufla i sok z czarnej trufli (4,2%), sól, cukier, aromat, konserwant: bisulfity sodu (E222). Dostępna również w słoiku 55g i w słoiku 200g.
Niemcy, Bargteheide
...Bagassa to włóknista masa, która pozostaje po pozyskiwaniu cukru z trzciny cukrowej i buraków cukrowych. Powstaje, gdy sok cukrowy, który następnie jest przetwarzany na cukier kryształowy, jest wyciskany z trzciny cukrowej. Przy produkcji jednej tony cukru powstaje około jednej trzeciej tony bagassy. Jest to więc produkt uboczny produkcji cukru, który ma wiele możliwości dalszego wykorzystania: z...
Francja, Talant
... wlewania materiału, zalecamy użycie dużych gumek lub taśmy klejącej oraz wywieranie nacisku, aby uniknąć wycieków. Aby zabarwić swój cukier, zalecamy użycie naszej gamy barwników rozpuszczalnych w wodzie Intense. Znajdź nasze porady dotyczące wykonania dekoracji z cukru, klikając tutaj. Referencja: 0876 Wymiary: 110 mm - 2 części...
ufs.country_names.RU, Moscow
... tych, którzy chcą całkowicie wyeliminować rafinowany biały cukier ze swojej diety. Waga netto: 50 g. Waga brutto: 85 g. Termin przydatności: 12 miesięcy Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 18 ± 3 °C i wilgotności względnej nieprzekraczającej 75%. Po otwarciu, przechowywać Wartość odżywcza na 100 g: białka - 8,1 g, tłuszcze - 41,8 g, węglowodany - 39,9 g Wartość energetyczna na 100 g...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... rodzinę od 1850 roku, aby wyprodukować Limoncello o dużej czystości i świeżości. Z tej butelki emanuje wspaniały zapach, który doskonale uzupełni Wasze desery lub można go pić samodzielnie jako digestif. To przysmak, który natychmiast przeniesie Was do Włoch! Dom: Na równi z marką Adriatico, Mamma Mia! jest udanym zakładem Jean-Roberta Bellangera, francuskiego przedsiębiorcy, który przyszedł konkurować z wielkimi włoskimi markami na ich własnym terenie. Typ: Limoncello - Likery Pojemność: 70cl Zawartość alkoholu: 24%...
Francja, Montauroux
...Ta maszyna rotacyjna jest dodatkowo wyposażona w złocenie i posypywanie. Dzięki temu można nałożyć na wierzch ciastka przed pieczeniem roztwór, który sprawi, że ciastko będzie błyszczeć po wyjęciu z pieca, a także pozwoli na przyklejenie posypki, którą można nałożyć na wierzch (cukier, sezam, ...)...
Francja, Malataverne
...Czekolada mleczna to czekolada zawierająca zazwyczaj od 25% do 40% kakao i masła kakaowego, mleko, zazwyczaj w postaci mleka w proszku, oraz cukier. Czekoladę mleczną wynalazł w 1875 roku Daniel Peter w Vevey w Szwajcarii. Jak powstaje czekolada? Wydobywa się masło, które jest dezodoryzowane i wlewane do form, oraz wytłok, który jest kruszony, aby stać się proszkiem kakaowym. Masa kakaowa i masło kakaowe uzyskane z tłoczenia są mieszane, co daje czekoladę. Do czekolady gorzkiej dodaje się cukier; następnie proszek mleczny do czekolady mlecznej.
Turcja, Ankara
... ryżowa, mąka kukurydziana, biały cukier, odmineralizowany proszek serwatkowy, olej roślinny, sól, wanilia. Czy chcesz zapoznać się z innymi produktami bezglutenowymi w naszej ofercie, oprócz naszego produktu marki Naturpy, który nie zawiera białka glutenowego? Witaminy i minerały w Bezglutenowych Chrupiących Kulach; Witamina C, Witamina E, Niacyna, Kwas pantotenowy, Witamina B6, Ryboflawina B2...
Węgry, Budapest
...To funkcjonalny słodzik oparty na stewii, prebiotycznym błonniku inulinowym i izomaltulozie; korzystny dla zdrowia, w 100% naturalny. Może być stosowany we wszystkich posiłkach i napojach. Ma taki sam smak jak cukier. Izomaltuloza (palatinose) to wolno wchłaniający się węglowodan o bardzo niskim indeksie glikemicznym, który sam w sobie nie podnosi poziomu cukru we krwi, ale jest również...
Francja, Soreze
... zniekształcają odczyt. W takim przypadku należy użyć winomierza, który mierzy w inny sposób. Waży dla napojów o zawartości alkoholu poniżej 20°. REF:CAVALCTH Materiał główny: szkło Kolor: przezroczysty Długość: 30 cm Waga netto: 30 g...
Wielka Brytania, London
...Proszek Dextrose Monohydrate (DMH) ma umiarkowaną słodycz. Jest 65-70% tak słodki jak sacharoza i ma roztwór, który jest znacznie mniej lepki niż glukoza płynna. DMH jest swobodnie rozpuszczalny w wodzie w temperaturze pokojowej oraz w wrzącym alkoholu. Postrzegana słodycz może być zwiększona do poziomu sacharozy w niektórych mieszankach Dextrose/Sacharoza. Dextrose ma większe obniżenie punktu zamarzania niż cukier trzcinowy, co skutkuje gładszą i kremową teksturą końcowego produktu, jak w produktach mrożonych. Gęstość objętościowa DMH wynosi od 0,65 do 0,70 kg/cc.
Francja, Moncoutant Sur Sèvre
...Xylitol to słodzik z rodziny polioli, występujący w niewielkich ilościach w wielu owocach i warzywach (truskawki, jabłka, kalafior, kukurydza…). Jego zalety metaboliczne sprawiają, że xylitol jest substytutem cukru, który oferuje smak i wygląd cukru, a jednocześnie jest dobrze tolerowany. Xylitol jest polecany osobom poszukującym naturalnego substytutu tradycyjnego cukru. Z punktu widzenia kalorycznego, xylitol ma 240 kcal/100 g, podczas gdy tradycyjny cukier ma 398 kcal/100 g.
Francja, Toulon
... zanieczyszczenia, zapewniając gładką i promienną skórę. Olej kokosowy organiczny: odżywczy i ochronny, olej kokosowy pomaga skórze w walce z odwodnieniem. Działa również regenerująco i wygładzająco, odnawia skórę niedożywioną i łagodzi zaczerwienienia skóry reaktywnej. Stearynian glicerolu: łagodny emulgator pochodzenia naturalnego o właściwościach zmiękczających i uelastyczniających dla skóry. Poliglicerylo-4 oleinian: doskonały łagodny emulgator pochodzenia naturalnego, który ułatwia spłukiwanie i ma właściwości nawilżające, które pomagają utrzymać i wzmacniać nawilżenie skóry.
Hiszpania, Sant Adrià Del Besos
... gdy fuzja mandarynki i pieprzu wywołuje przyjemne uczucie witalności na skórze. Składniki aktywne Mandarynka, Pieprz Czarny, Olej Tokoferolu, Olej Marchewkowy, Olej Jojoba, Cukier. Sposób użycia Aplikować delikatnym masażem na całe ciało podczas prysznica i pozostawić na 2 minuty. Następnie spłukać obficie wodą. Można również stosować na dłonie i stopy.
Hiszpania, Tafalla
... pudełko ozdobione akwarelą San Fermína, patrona słynnego na całym świecie festiwalu San Fermín, który odbywa się od 6 do 14 lipca w naszym mieście Pampeluna. To starannie zaprojektowane pudełko, które zachowuje linie i objętości pudełek używanych przez piekarnie i cukiernie na początku XX wieku. Idealne na prezent. Dostępne smaki: cynamon, kakao i cytryna. Składniki: mąka pszenna, cukier, smalec i aromat cynamonowy.
Francja, Arles
...Konserwy Guintrand Te konserwy są przygotowywane z małego orkiszowego z Mont Ventoux, który jest myty, moczony, a następnie gotowany w jak najbardziej naturalny sposób, w wodzie. Jest wzbogacony sosem na bazie pomidorów z Prowansji. Składniki: mały orkisz (44%), sos pomidorowy (pomidory, cebula, olej słonecznikowy, cukier, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, sól, przyprawy i zioła), oliwa z oliwek, cebula, czosnek, sól, skoncentrowany sok cytrynowy, pieprz.
...Waga: 150g wosku + / - 30h palenia Wosk sojowy roślinny i zapach wyprodukowane w Grasse, certyfikowane zgodnie z europejskimi normami IFRA. Zawiera ftalan etylu. Gwarancja braku substancji CMR (substancje rakotwórcze, mutagenne i reprodukcyjne). *Wszystkie świece są ręcznie robione, dlatego produkt, który otrzymasz, może nie wyglądać dokładnie jak na zdjęciu. Nutka: waniliowa Głowa: mleko/cukier Serce: kokos/migdał Dno: wanilia/ziarna tonka...
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej. Składniki Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kwas cytrynowy, substancje zagęszczające (mąka guarowa, alginian sodu, karagen), naturalny aromat...
Francja, Gennevilliers
... barwników ani konserwantów, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dżem wykonany z 60% świeżych owoców. Składniki:Mango 57%, cukier 40%, naturalny kwas cytrynowy 3% Dominujący smak:słodki i gładki Tekstura:dżem z kawałkami...