...Cukier brązowy to rodzaj cukru, który charakteryzuje się brązowym kolorem i wyraźnym smakiem. Powstaje poprzez dodanie melasy do rafinowanego cukru białego, co nadaje mu bogaty, karmelowy smak. Melasa dodaje również wilgoci do cukru, co skutkuje nieco miększą teksturą w porównaniu do cukru białego. Cukier brązowy jest powszechnie stosowany w pieczeniu i gotowaniu, ponieważ dodaje głębi i...
Niemcy, Gnarrenburg
... środkiem słodzącym, który często jest spożywany przez wegan. W branży gastronomicznej syrop z agawy jest również chętnie wykorzystywany, na przykład do koktajli. Surowiec produkowany z różnych odmian agawy w Meksyku składa się z glukozy, a w zasadzie z fruktozy (około 80%), co sprawia, że ma bardzo niski indeks glikemiczny. Syrop z agawy jest często stosowany jako zamiennik cukru, przy czym...
Niemcy, Bad Bentheim
...Czym jest ksylitol (cukier brzozowy)? Ksylitol to naturalny alkohol cukrowy, który występuje w wielu warzywach, owocach oraz korze różnych drzew. Nasz cukier brzozowy produkowany jest wyłącznie z drewna brzozy i buku pochodzącego ze Skandynawii. Ksylitol jest wydobywany z cukru drzewnego (ksyloza) w bardzo skomplikowany sposób. Drobno posiekane drewno miesza się z wodą. Mieszanka drewna i wody...
Niemcy, Uetersen
...Cukier kokosowy to naturalny słodzik pochodzenia roślinnego, który powstaje poprzez odparowanie soku z kwiatów palm kokosowych. W porównaniu do cukru stołowego zawiera wielokrotnie więcej minerałów i przeciwutleniaczy, a także wyróżnia się niskim indeksem glikemicznym. Szczególnie żelazo, cynk, wapń i potas są zatrzymywane przez palmę kokosową. Ma bardzo małe prawdopodobieństwo wzrostu poziomu...
Niemcy, Bad Ditzenbach
...Suplement diety z mannosem, biotyną, witaminą C i B2 Mannoz (D-mannoz) to prosty cukier, który jest blisko spokrewniony z innymi monosacharydami, takimi jak glukoza czy fruktoza. Małe ilości mannózy występują w naturze w wielu roślinach, drzewach i owocach, takich jak brzoskwinie, jabłka i morele, a także w niektórych jagodach, takich jak żurawiny. Ludzki organizm również produkuje pewne ilości...
Niemcy, Hamburg
...Cukier brązowy to rodzaj cukru, który wyróżnia się swoją brązową barwą i wyrazistym smakiem. Powstaje poprzez dodanie melasy do rafinowanego cukru białego, co nadaje mu bogaty, karmelowy smak. Melasa dodatkowo nadaje cukrowi wilgotność, co skutkuje nieco miększą teksturą w porównaniu do cukru białego. Cukier brązowy jest często używany w pieczeniu i gotowaniu, ponieważ nadaje potrawom głębię i...
Pasujące produkty
Cukier brązowy
Cukier brązowy
Inne Produkty
Grzyby
Grzyby
... do kawy, cukier oraz – jeśli jest to pożądane – kakao lub aromaty. Oprócz użycia w automatach, możliwe jest również ręczne przygotowanie instantowego cappuccino. W tym celu często używa się spieniacza...
...Główną cechą wspólną między organicznym cukrem trzcinowym a surowym cukrem trzcinowym jest surowiec użyty do ich produkcji. Demerara to specjalny surowy cukier trzcinowy, który jest również dostępny w wersji organicznej. Organiczna demerara to rodzaj surowego cukru trzcinowego o jasnobrązowym kolorze i zawartości melasy wynoszącej od dwóch do trzech procent. Co wyróżnia tę odmianę cukru, to szczególnie duże kryształy. Smak tego organicznego cukru trzcinowego uważany jest za szczególnie aromatyczny i kojarzy się z słodem i karmelem.
...Oferta: Bio-cukier kokosowy, 2 x 10 kg worki Bio-cukier kokosowy to indonezyjska rarytas, który jak delikatny pocałunek wzbogaca życie. Słodki nektar z kwiatu kokosa przekształca się w kotle nad drewnym ogniem w drobny, krystaliczny cukier o łagodnych karmelowych aromatach. Cukier jest w 100% z czystego nektaru z kwiatów kokosa, nierafinowany i bardzo delikatnie przetworzony, dzięki czemu...
Niemcy, Oyten
...BIO ERYTRYT Słodzenie bez kalorii z Bio Erytrytem! Nasz Bio Erytryt jest pozyskiwany z kukurydzy bez użycia organizmów modyfikowanych genetycznie i jest nieco mniej słodki niż cukier. Idealny do słodzenia herbaty, kawy i deserów oraz do gotowania i pieczenia. Erytrytol to alkohol wielowodorotlenowy, który nie jest przekształcany w energię w organizmie. Dlatego jego wartość energetyczna wynosi 0...
Niemcy, Düsseldorf
...DMH ma umiarkowany poziom słodkości. Jest 65-70% tak słodki jak sacharoza i ma roztwór, który jest znacznie mniej lepki niż glukoza płynna. DMH jest swobodnie rozpuszczalny w wodzie w temperaturze pokojowej oraz w wrzącym alkoholu. Deksroza ma większe obniżenie punktu zamarzania niż cukier trzcinowy, co skutkuje gładszą i kremową teksturą końcowych produktów, mianowicie produktów mrożonych. Jest również ważnym składnikiem paszy mikrobiologicznej do syntezy antybiotyków.
Niemcy, Leipzig
...zawiera 10 mg CBD, melatoniny, ekstraktu z melisy i proszku z borowika. CBD w połączeniu z melatoniną, ekstraktem z melisy i proszkiem z borowika to prawdziwa alternatywa. Melatonina to hormon snu, który odgrywa kluczową rolę w rytmie dobowym ludzkiego ciała. Melisie przypisuje się działanie uspokajające i lękowe. Składniki proszek z borowika ekstrakt z melisy melatonina kannabidiol cukier gronowy Kapsułka składa się z hydroksypropylometylocelulozy (bez żelatyny).
...Maltit - kaloryczny zamiennik cukru Maltit (E965) to kaloryczny zamiennik cukru, który smakuje podobnie jak cukier. Z mocą słodzącą wynoszącą około 90% w porównaniu do cukru, maltit może być stosowany niemal 1:1 zamiast cukru. Spożycie maltit powoduje jedynie bardzo niewielki wzrost poziomu cukru we krwi i insuliny, a zawiera tylko około połowę kalorii w porównaniu do cukru. Maltit jest...
Niemcy, Bargteheide
...Bagassa to włóknista masa, która pozostaje po pozyskiwaniu cukru z trzciny cukrowej i buraków cukrowych. Powstaje, gdy sok cukrowy, który następnie jest przetwarzany na cukier kryształowy, jest wyciskany z trzciny cukrowej. Przy produkcji jednej tony cukru powstaje około jednej trzeciej tony bagassy. Jest to więc produkt uboczny produkcji cukru, który ma wiele możliwości dalszego wykorzystania: z...
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej. Składniki Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kwas cytrynowy, substancje zagęszczające (mąka guarowa, alginian sodu, karagen), naturalny aromat...
...Matcha organiczna, rzadkość w świecie herbaty, oraz organiczny cukier kokosowy, który ma niski indeks glikemiczny i wiele minerałów, są idealne do Matcha Latte i smoothie. Jakość: Jakość składników - do żywności i napojów Cel: Idealny do przygotowania Matcha Latte i koktajli, nadaje się również do gotowania i pieczenia. Wrażenia sensoryczne: Zielonkawo-żółty, typowy smak zielonej herbaty z...
...Wszystkie produkty z serii KMC Gelamyl to specjalistyczne skrobia przeznaczone dla przemysłu słodyczy przetwarzających cukier lub glukozę. Zgodnie z wymaganiami dotyczącymi pożądanej tekstury końcowego produktu (od miękkiej do twardej lub gumowatej), dawkowania, dostępnej technologii produkcji oraz zamierzonych deklaracji, istnieje odpowiedni typ Gelamyl, który pozwala nam spełnić prawie...
Niemcy, Hamburg
... dozowaniu musisz być bardzo ostrożny, sukraloza jest 600 razy słodsza od cukru. Nadaje się jednak do wszystkich potraw i napojów. Również w produktach dla diabetyków. Cechy produktu: Bezglutenowy, Bezlaktozowy, Wegański Oznakowanie żywności: E 955 Produkcja: Surowcem wyjściowym do sukralozy jest cukier oraz inne składniki, które są wspólnie syntetyzowane.
...maltodekstryna, przyprawy, regulator kwasowości (E331), modyfikowana skrobia kukurydziana, ekstrakty przyprawowe, cukier, cebula, czosnek, proszek pomidorowy, zioła. Gotowane. znaki żywieniowe: Brak zadeklarowanych alergenów Średnie wartości odżywcze na: 100 g Wartość energetyczna: 558,00 kJ / 133,00 kcal Tłuszcz: 6,00 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,00 g Węglowodany: 2,00 g w tym cukry: 0,00 g Białko: 17,00 g Sól: 0,00 g Waga netto: 1 kg Waga brutto: 2,28 kg Głębokość/Szerokość/Wysokość: 0/0/0 mm Pozostały czas przydatności (dni): 79...
... Manufaktura - jakość dzięki zoptymalizowanemu procesowi produkcji Delikatna obróbka surowców, stały smak i jakość bez wahań. To podstawa prawdziwej przyjemności z herbaty. Opracowaliśmy proces produkcji, który spełnia te wymagania. Razem pokonamy każdą przeszkodę! Czy to budowa własnej marki herbaty, otwarcie sklepu, uruchomienie sklepu internetowego czy inne projekty. Jako kompetentny i niezawodny partner stoimy po Twojej stronie i wspólnie z Tobą znajdziemy idealne rozwiązanie. Skontaktuj się z nami. Cieszymy się, że możemy Ci doradzić!
Niemcy, Aachen
...kawa i herbata; gotowe dania. Oferujemy naszym klientom system subskrypcyjny. Subskrypcja to abonament, na który się zapisujesz, podobnie jak w siłowni, tzn. płacisz miesięcznie i otrzymujesz w zamian określone usługi. Jedyną różnicą jest to, że w tym przypadku otrzymujesz produkty, które chcesz mieć stale na stole. Musisz tylko raz skompletować swój koszyk, wybrać częstotliwość, dzień i godzinę dostawy. A my dostarczymy je tak często, jak chcesz. Nie musisz nawet myśleć o płatności za subskrypcję, może być ona automatycznie pobierana z podanego przez Ciebie konta.
Niemcy, Hamburg
Jesteśmy zgranym zespołem w hanzeatyckim mieście Hamburg, który zajmuje się globalnym handlem uszkodzonymi towarami oraz artykułami specjalnymi i nadwyżkowymi.