... efektywną współpracę między naszymi członkami, mamy jako fundamentalny filar wewnętrzny stałe kształcenie, informowanie i współpracę między naszymi członkami, ponieważ tylko w ten sposób możemy nieustannie poprawiać się w kierunku coraz lepszych i większych produkcji, z jakością, minimalizując koszty i maksymalizując rentowność. Wszystko to z ostatecznym celem: służyć i zapewniać najlepszą obsługę naszym klientom.
Czuj się swobodnie, aby skontaktować się z nami, a pozwól nam zaskoczyć Cię naszą jakością ślimaka.
Ajere Foods specjalizuje się w produkcji suszonej ryby i produktów rybnych. Produkujemy suszone sumy, ryby suszone (dorsz), łupacze, błękitne ryby, pangasius, dorsze alaskańskie, krewetki itp., w różnych formach, takich jak całe ryby, steki i filety. Na specjalne zamówienie nasza firma suszy przyprawy, warzywa i inne uprawy według wyboru klientów.
Firma Micéli jest ekspertem w swojej dziedzinie, dziedziczącym tradycyjne umiejętności i wieloletnie doświadczenie zawodowe. To przedsiębiorstwo o ludzkiej skali, które wybiera i opracowuje najlepsze sardele z pełnym poszanowaniem tradycji. Micéli jest dystrybuowane w supermarketach oraz w tradycyjnym obiegu we Francji i w Europie. Nasza firma jest reprezentowana w większości krajów europejskich. Nie wahaj się, przyjdź i odkryj nasze produkty. Micéli zabierze Cię w podróż po świecie sardeli: w filetach, zwiniętych, w sosie, naturalnych w oleju, w sałatce ...
... produktów (norma HACCP) dla lepszego bezpieczeństwa żywności. Ta polityka jakości, połączona z ciągłym wysiłkiem handlowym i poszerzaniem asortymentu, pozwoliła na rozszerzenie bazy klientów o prestiżowe domy towarowe oraz na eksport. Alimentation Fine de France oferuje obecnie, pod swoimi markami M. de Turenne, Atelier Turenne i Lou Bersac, gamę ponad 1200 produktów o uznanej jakości, odnawianą co pół roku o nowe, oryginalne i ekskluzywne propozycje, takie jak Selôvin.
Conservas Lago Paganini specjalizuje się w produkcji i dystrybucji konserwowanych produktów rybnych. Nasze specjalności to ryby niebieskie (sardynka, sardynka, makrela, jurelillo, ryba igłowa i małż).
BREIVOLL MARINE PRODUKTER AS znajduje się przy Breivollveien 12, Hamnvik 9450, Norwegia. Firma została założona w 1989 roku. Działamy w branży owoców morza od ponad 25 lat. Współpracujemy z oceanem, aby produkować pożywne, smaczne i najwyższej jakości owocemorza. Zaspokajamy jedną piątą globalnego zapotrzebowania na łososia atlantyckiego hodowanego w farmach oraz dzikiego, halibuta...
Baestri to marka używana przez firmę Hélix Santa Ana do sprzedaży kawałków mięsa ślimaka z gatunku aspersa maxima.
Cechy
Podwójne gotowanie (blanszowane)
wyczyszczone
opakowane próżniowo...
Sprzedaż i dystrybucja żywych ślimaków, posiadamy wszystkie odmiany handlowe, helix aspersa muller, maxima, otala lactea, theba pisana itd., przez cały rok, również w konserwie, gotowane itd. Oferujemy formaty handlowe 4. i 5. kategorii Premium, zachowując jakość naszych ślimaków. Wśród głównych cech wyróżnia się ich długa data ważności i trwałość, ponieważ nie wymagają łańcucha chłodniczego. Dysponujemy szeroką siecią logistyczną, co pozwala nam na zapewnienie sprawnej i efektywnej obsługi.
Specjalizująca się w przetwarzaniu produktów morskich, MERISUD oferuje swoje wyroby pod dwiema markami: Richesses de la Mer w działach świeżych oraz Armand Blot w działach delikatesowych. Około pięćdziesięciu referencji nosi markę kuchni południowej. Pastis, koniak, pomidor, szafran, koper włoski, wino białe, oliwa z oliwek... Z minimum 50% ryb w składzie, na czołowej pozycji znajdują się krem z i...
...SOSY MEDITERRANEJSKIE GOTOWE DO UŻYCIA
Pomysł
Stworzenie sosów "gotowych do użycia" do szybkiego przygotowania najpopularniejszych potraw z nadmorskich miejscowości Morza Śródziemnego, takich jak: makaron, risotto, pizza, bruschetta, couscous, zupy, kremy i polenta.
Tradycja
Wykorzystywanie tylko najstarszych surowców kuchni śródziemnomorskiej, takich jak: ryby z Morza Śródziemnego FAO 37, oliwa...
...Seawell Hirtshals A/S jest międzynarodową firmą zajmującą się eksportem łososia. Właściciele i dostawcy firmy reprezentują przedsiębiorstwa zaangażowane w cały cykl życia łososia, od zakładów wylęgowych po produkcję smoltów i hodowlę ryb do konsumpcji. Dzięki temu firma może starannie dobierać świeże i mrożone produkty zgodnie ze specyfikacjami klientów.
Dostarczamy świeżego i mrożonego łososia, głowy łososia, filety łososia oraz inne...
Handel i pośrednictwo produktów dla akwakultury - sieci, pojemniki transportowe, urządzenia przetwórcze, pasze dla ryb, urządzenia hodowlane, napowietrzacze wody, pompy, urządzenia do wędzenia itp.
Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą i zakupem żywych ślimaków w hurcie i detalu. Kupujemy wszystkie odmiany ślimaków, w tym Helix aspersa, Mules, Viñal i Caracolina.
Specjalizuję się w marketingu produktów rybnych, głównie różowych krewetek śródziemnomorskich i ośmiornic łowionych w Morzu Śródziemnym. Fantastyczny produkt. Zbieram kontakty do dostaw.
Na usługach gastronomii od 1936 roku, Coudène, obecnie europejski lider w produkcji „brandade de morue”, potrafił się zdywersyfikować, tworząc gamę specjałów południowych: brandade de morue, Parmentier, tapenade, kawior z bakłażana, zupa rybna, rouille, aïoli... oraz całą gamę nowych smakołyków do smarowania.
Firma Kruz Seafood specjalizuje się w handlu mrożonymi produktami rybnymi. Dzięki ponad 25-letniemu doświadczeniu oraz zaufanym dostawcom, którzy są traktowani jako partnerzy, firma zdołała ugruntować swoją pozycję na rynku europejskim.