...Skład: Pierś kaczki 85,3%, białko roślinne 6,2%, skrobia przedżelatynowana 4,6%, glicerol 3,5%, sól 0,3%, sorbinian potasu 0,1%. Analiza: Białko surowe: 45%, zawartość tłuszczu: 2%, błonnik surowy: 1%, popiół surowy: 3,5%, wilgotność 18%.
Francja, Rabastens De Bigorre
...Terrina wieprzowa z wędzonym magretem VPF w 180g - Jean Brunet...
Bułgaria, Rakovski
...Surowa wędzona pierś z kaczki, pakowana próżniowo Składniki: pierś z kaczki, konserwant: sól azotanowa; Przyprawa: biały pieprz. Pochodzenie: Bułgaria. Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 11,50 €...
Francja, Auros
...SAUCISSON 100 % z drobiu 480g – DLUO 6 miesięcy (Kaczka 40%, pierś 10%, indyk 60%, bez jelita wieprzowego) Nasz BESTSELLER! Produkt bardzo oryginalny i całkowicie różny od zwykłych smaków. Produkt bez wieprzowiny. Uzależniający. Sprzedawany na sztuki, najczęściej w półsztukach. 50 cm długości. Produkt o dużej marży i objętości.
Francja, Castelnaudary
...Pakowana próżniowo pierś z kaczki 100% domowej roboty Składniki: pierś z kaczki, sól, pieprz… I TO WSZYSTKO! 55,00 €/kg Minimalna waga netto: 310g. WAGA: 21 kg...
Francja, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES jest hurtownikiem piersi z kaczki z Gers. Jeden z liderów produktów z Gers. W EUROVOLAILLES jest 3000 możliwych referencji, więc telefon jest niezbędny. Aby uzyskać więcej informacji, zadzwoń pod numer 01 46 86 21 54.
... wyrazistych i skoncentrowanych aromatach niż inne gatunki. Zastosowanie: Można spożywać nasze dzikie figi na surowo jako przekąskę lub pokroić je do gotowania. Mogą być również mieszane z naparami, dżemami lub nawet ciastami. Doskonale komponują się z daniem wytrawnym, takim jak kaczka. Można je również rehydratować, aby uzyskać bardziej miękką konsystencję. Pomysły na przepisy: Napar z figi i rumianku, pierś z kaczki z figami, ciasto z figami i orzechami laskowymi. KARTON: 7Kg...
Francja, Rungis
Francja, Pont-De-Labeaume
...Na bazie bardzo wysokiej jakości szafranu, galaretka, która zaskakuje na serach. Jako wykończenie na mięsach, takich jak pierś kaczki, podkreśla smak, nie przytłaczając go. Można ją również łączyć z deserami kremowymi lub mlecznymi: ciasto ryżowe, twaróg… Wizualnie, to bardzo piękny produkt, ponieważ znamiona pozostają w zawiesinie w galaretce. Skład: cukier trzcinowy bio, sok z cytryny, znamiona szafranu, agar-agar. Przechowywanie: 3 lata. Słoik 215g.
Francja, Auxerre
...Degustacja Piękna, intensywna czerwona barwa z fioletowymi refleksami towarzyszy intensywnemu nosowi z nutami wiśni i mineralnym akcentem. Usta są bardziej pikantne z nutami białego pieprzu, ale także owocowe. Tanniny są dobrze otulone i oferują potencjał do starzenia od 2 do 4 lat. Dopasowanie do potraw pierś z kaczki, pieczona cielęcina, dojrzały camembert Porada winiarza serwować w temperaturze od 14 do 18°C Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Winiarze z Alignan Neffies Appellation: Pays d'Oc Szczep: Merlot, Pinot noir Uprawa: Zrównoważona Etykieta: Ochrona Geograficzna...
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki : - 100 % Ekologiczny Ocet Jabłkowy (Niepasteryzowany). - Bez konserwantów, Bez alergenów Zalecenia dotyczące użycia : Pierś z kaczki z morelami lub filet rybny. Może być również stosowany w pielęgnacji ciała: na przykład do pielęgnacji włosów lub w przypadku artretyzmu. Będzie idealny do podkreślenia smaków potraw z drobiu i owoców morza. Można go używać do przygotowywania sosów vinaigrette i majonezów. Produkt dostępny jest również w butelkach 50 cl, w pojemnikach 3-5-10 litrów, beczkach 220 litrów oraz w kontenerach 1000 litrów na życzenie.
... andouille z Guéméné po wędzoną pierś kaczki z Południowego Zachodu, od andouillette z Troyes po pasztety czy rillettes z Le Mans, od foie gras z kaczki po kurczaka z Bresse, od starego Cantal po Saint Maure de Touraine, wołowina z Aubrac po czarne wieprzowinę z Bigorre, od różowych ciasteczek z Reims po czterokrotny bretoński, nie zapominając o winach z Bordeaux, Burgundii czy Loary, znajdziesz...
Holandia, Ottersum
... brojlery - Skrzydło kurczaka brojlery - Udko kurczaka brojlery - Filet z kurczaka brojlery - Pierś z kurczaka brojlery - Mrożone kości karkowe wieprzowe - Mrożona skóra wieprzowa - Mrożony język wieprzowy - Mrożona gardło wieprzowe - Mrożony pysk wieprzowy - Mrożony łeb wieprzowy - Mrożony kark wieprzowy bez kości, bez skóry - Mrożony schab wieprzowy bez kości, bez skóry - Mrożony polędwica wieprzowa...
Wielka Brytania, Stoke On Trent
... oraz ustawodawstwem dotyczącym dobrostanu zwierząt. Zaufaj nam, aby dostarczyć tylko najwyższej jakości drób. Obecnie oferujemy szeroki asortyment mrożonych produktów o dobrej wartości i jakości, odpowiednich dla pubów i restauracji: - Gotowana pierś z kaczki - Żeberka wieprzowe - Karkówka wieprzowa - Surowe krewetki królewskie / Gotowane i obrane krewetki - Krewetki (gotowane, z głowami, w skorupkach) - Małże - Przegrzebki...
Szwajcaria, Killwangen
Łosoś Pinot Noir, dziki łosoś z Alaski i filety pstrąga (ręcznie filetowane) wędzone. Wędzona pierś kaczki i filet z jelenia. Świeża homar. Wędzone na drewnie bukowym i brzozowym.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania