Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Włochy, Radicofani
...Sugerujemy, aby nie lekceważyć tego produktu. Masa sera, mimo że dojrzała, pozostaje kremowa w smaku, a ziarna pieprzu w środku nadają tak ekscytujący posmak, że można ją spożywać w nieskończoność. Forma jest wykonana w prostokątnym kształcie, o wadze około 2,00 kg. Jest również dostępna w opakowaniu próżniowym (forma cała 2,00 kg) (pół forma 1,00 kg); (w ćwiartkach 0,500 kg)...
Belgia, Liege
...Sos Buldak Carbonara wypełniony unikalną pikantnością makaronów Carbo Fire, który ma atrakcyjny pikantny smak, którego nie można zastąpić. To sos połączony ze śmietaną i pikantnym smakiem, który pozostawia przyjemny posmak w ustach. 200:g...
Bułgaria, Sofia
...Kardamon ma intensywny, słodki i pikantny smak oraz aromat, z nutami cytryny i mięty. Kardamon ma dymny posmak i orzeźwiający smak mentolu. Nasiona lub strąki kardamonu są czasami żute, aby odświeżyć oddech. Mielony kardamon jest powszechnie stosowany w potrawach słodkich. Używa się go w garam masala. Przyprawa ta jest również wykorzystywana do aromatyzowania warzyw i potraw mięsnych. Dodaje się go do kawy tureckiej, herbaty i różnych napojów. To bardzo intensywna przyprawa, która może być łatwo używana w jedzeniu i napojach. Opakowanie: 100g, 200g i luzem...
...Nasza klasyczna majonez sałatkowy jest bardzo kremowy i ma subtelnie pikantny posmak. Przygotowanie tradycyjnej rosyjskiej sałatki ziemniaczanej "Olivje" jest nie do wyobrażenia bez naszego majonezu, doskonale nadaje się również do wzbogacania sałatek, sosów i jest idealny do maczania.
Włochy, Castelfidardo
...Oliwa z oliwek extra virgin o owocowym smaku z nutą świeżych zielonych migdałów. Złożony i wyrafinowany smak z roślinnymi akcentami karczocha, sałaty i migdała. Ma dobrze zbalansowany i harmonijny pikantny posmak. Idealna do pieczeni mięsnych, zup z roślin strączkowych, bruschetty z pieczonego chleba z solą, pomidorami, czosnkiem i rukolą.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Po wysuszeniu cebula jest aktywnie wykorzystywana w kuchni jako dodatek smakowy do dań pierwszych, sosów, zasmażek, mięsa mielonego lub produktów w puszkach, nadając im charakterystyczny pikantny posmak. Ponadto, oprócz czysto kulinarnego komponentu, produkt zyskuje na wartości dzięki swoim właściwościom zdrowotnym. Zastosowanie Zastosowanie do przygotowania sałatek, przystawek, zup, dań obiadowych, dań słodkich. Smak Pikantny Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 8,5 Tłuszcze (g / 100g)… 1,0 Węglowodany (g / 100g)… 50 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 240...
Hiszpania, Marbella
... owoców i warzyw z wyraźnymi nutami banana i pomidora. Zaskakuje w smaku lekką goryczką, a jej długi pikantny posmak jest doskonałym przykładem jej wysokiej wartości odżywczej. Nizina dolnego Guadalquivir nadaje temu arbequinowi wyjątkową siłę i osobowość. Idealna do podkreślenia smaku pomidora w gazpacho i salmorejo. Doskonały towarzysz w sałatkach i wypiekach.
Hiszpania, Villanueva De La Reina
...Jasnozielony, błyszczący kolor, to olej o intensywnym owocowym smaku świeżej oliwki oraz dużej złożoności ziołowych i owocowych aromatów, wśród których wyróżniają się zielony banan, migdał i zielone pomidory. Jest pełny i dobrze zbudowany w ustach, z dużą ekspresyjnością, słodki i lekko pikantny. Zrównoważony olej jest elegancki zarówno w nosie, jak i w ustach. Posmak migdałowy.
... godzin od dostarczenia, przy użyciu procesów mechanicznych (ekstrakcja na zimno); taki sposób pozwala uzyskać oliwę extra virgin o wyższej jakości. Na pierwszy rzut oka, nasza oliwa, produkowana wyłącznie w rejonie FARNESE, ma kolor szmaragdowej zieleni z złotymi refleksami i emanuje owocowym zapachem przypominającym dojrzałą oliwkę tuż po zbiorze. Cieszy się wyrazistym smakiem, z nutami karczocha. Po spróbowaniu pozostawia w ustach przyjemnie pikantny i gorzkawy posmak z migdałowymi akcentami. Jest bogata w witaminę E, polifenole i inne przeciwutleniacze.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania