• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso kurczaka

Wyniki dla

Mięso kurczaka - Producent Wytwórca - Polska

PolskaProducent/wytwórca
  1. INTER-NATURAL

    Polska

    Zakład rozbioru drobiu położony na południu Polski specjalizujący się w mięsie z nogi kurczaka oraz elementach skrzydła. Oferujemy towar świeży oraz mrożony o najwyższej jakości, zgody z wymogami prawa krajowego, a także unijnych instytucji. Nasza firma posiada uprawnienia do eksportu na kraje Unii Europejskiej, rynki zachodniej Afryki (Benin, Ghana, Liberia, Gabon) oraz Azji (Hong Kong) .

  2. WIPASZ S.A.

    Polska

    Wipasz S.A. jest największym polskim producentem pasz. Wykorzystując nasze doświadczenie rozpoczęliśmy produkcję zdrowej żywności. Aktualnie Zakład Drobiarski w Mławie oferuje mięso z kurczaka najwyższej jakości (tuszkę, elementy, podroby). Jest to możliwe dzięki naturalnemu programowi karmienia, wyselekcjonowanej, kontrolowanej holowli i nowoczesnemu przetwórstwu. Nasze hasło przewodnie- Z polskich pól na polski stół.

  3. RESDROB SP. Z O.O.

    Polska

    Prowadzony przez nas zakład przetwórstwa drobiowego nieustannie się modernizuje i wprowadza nowoczesne technologie przetwórcze. Działamy jako prężnie rozwijająca się firma, która swoje produkty sprzedaje nie tylko w Polsce, ale również za granicą. Wyroby eksportujemy między innymi do Niemiec, Francji i Czech, ale nie ograniczamy się do Europy i drób eksportujemy również do Hong Kongu czy krajów Afryki środkowej. Aktywnie współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami. Zawsze dokładnie monitorujemy jakość drobiu. Drób sprawdzamy zaczynając: od etapu pisklęcia, a na gotowe tuszce kończąc. Wiemy w jakich miejscach nasi hodowcy zaopatrują się w pisklęta i badamy paszę, którą je karmią. Gwarantujemy, że pasze, którymi pisklaki są karmione nie zawierają żadnych dodatków hormonalnych. Dodatkowo kontrolujemy czy ściółka jest sucha, a w kurniku panuje odpowiednia temperatura. Dbamy, aby zawsze wystarczyło urządzeń do pojenia i karmienia kurczaków oraz, żeby mogły swobodnie chodzi w kurniku. W sprzedaży mamy między innymi uda kurczaka, ćwiartkę z kurczaka i skrzydło drobiowe. Gwarantujemy najwyższą jakość produktów i konkurencyjne ceny. Serdecznie zapraszamy!

  4. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  5. PODOLSKI SP. Z O. O. SP. K.

    Polska

    Firma Podolski to zakład rozbioru drobiu. Łączymy tradycję i doświadczenie z nowoczesnością i rozwojem. Aby jakość naszych produktów była wysoka w zakładzie prowadzimy dzielenie tuszki bazując na maszynach wiodących producentów. Oferujemy kurczaka i jego elementy: - filet - noga - mięso z nogi - ćwiartka - skrzydełko Firma dysponuje własną nowoczesna bazą transportową. Codziennej naszej pracy towarzyszy troska o zdrowie i zadowolenie klienta. Kompleksowa kontrola na każdym etapie produkcji, nowoczesne urządzenia i technologie, wdrożony system BRC są gwarancją bezpieczeństwa mikrobiologicznego żywności oraz wysokiej jakości oferowanego asortymentu.