• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso kurczaka

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mięso kurczaka

Producent/wytwórca
  1. AVIMOSA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma AVIMOSA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach mięso kurczaka, mięso kurze, rzeźnie, mięso drobiowe mrożone, eksport mięsa mrożonego, i eksport mięsa świeżego. Ma siedzibę w Moraleja De Enmedio-Madrid, Hiszpania.

  2. INTER-NATURAL

    Polska

    Zakład rozbioru drobiu położony na południu Polski specjalizujący się w mięsie z nogi kurczaka oraz elementach skrzydła. Oferujemy towar świeży oraz mrożony o najwyższej jakości, zgody z wymogami prawa krajowego, a także unijnych instytucji. Nasza firma posiada uprawnienia do eksportu na kraje Unii Europejskiej, rynki zachodniej Afryki (Benin, Ghana, Liberia, Gabon) oraz Azji (Hong Kong) .

  3. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

    Belgia

    Firma LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zwierzęta - hodowla. Jest również obecna w dziedzinach Wylęgarnia kurczaków, lean duck breast, produkcja rzemieślnicza, i mięso kurczaka. Ma siedzibę w Aubel, Belgia.

  4. KAR FOOD MANUFACTURA

    Hiszpania

    Firma KAR FOOD MANUFACTURA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Jest również obecna w dziedzinach mięso kurczaka. Ma siedzibę w Malaga, Hiszpania.

  5. MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A.

    Hiszpania

    Firma MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, żywność podgotowana, mięso kurczaka, i Świeże kury i kurczaki. Ma siedzibę w Calahorra, Hiszpania.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. YEZ

    Belgia

    Firma YEZ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach mięso kurczaka, pierwsze dania wegetariańskie, i farmy. Ma siedzibę w Neufchateau, Belgia.

  2. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

    Hiszpania

    Firma LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, produkty drobiowe przetworzone, mięso kurczaka, mięso indycze, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Pontevedra, Hiszpania.

  3. WIPASZ S.A.

    Polska

    Wipasz S.A. jest największym polskim producentem pasz. Wykorzystując nasze doświadczenie rozpoczęliśmy produkcję zdrowej żywności. Aktualnie Zakład Drobiarski w Mławie oferuje mięso z kurczaka najwyższej jakości (tuszkę, elementy, podroby). Jest to możliwe dzięki naturalnemu programowi karmienia, wyselekcjonowanej, kontrolowanej holowli i nowoczesnemu przetwórstwu. Nasze hasło przewodnie- Z polskich pól na polski stół.

  4. EDEN SPEED NEGOCE

    Tunezja

    Verified by europages badge

    EDEN FARMER jest wiodącą firmą produkcyjną i eksportową, specjalizującą się w olejach roślinnych: słonecznikowym, kukurydzianym i palmowym, a także w produkcji owoców i warzyw w puszkach, owoców suszonych, mleka w proszku, sosów i makaronów. Z dumą oferujemy szeroką gamę najwyższej jakości świeżych i mrożonych produktów, starannie uprawianych w sposób zrównoważony i przyjazny dla środowiska. Nasze oleje najwyższej jakości, takie jak oliwa z oliwek, olej słonecznikowy i olej kukurydziany, są starannie wybierane ze względu na ich wyjątkową jakość i smak.. Współpracujemy z lokalnymi rolnikami i międzynarodowymi dostawcami. Nasz oddany zespół specjalistów ds. eksportu i dystrybucji posiada dogłębną wiedzę specjalistyczną w tej dziedzinie i może zaspokoić indywidualne potrzeby każdego klienta (importerów, eksporterów, hurtowni, central zakupów, przemysłu spożywczego itp.). W Eden Farmer dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać naszym klientom najlepsze produkty, zdrową i pyszną żywność dla wszystkich naszych klientów we Francji i za granicą, wspierając naszych lokalnych i międzynarodowych dostawców.

  5. COQ DES PRES

    Belgia

    Verified by europages badge

    Firma COQ DES PRES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze ROLNICTWO BIOLOGICZNE. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Mięso z rzeźni i świeży drób, Drób, króliki i dziczyzna – hodowla, Jaja, pasztety z kurczaka, kury biologiczne, vol-au-vent, udka kurczaka, i Mielonki. Ma siedzibę w Fernelmont, Belgia.

  1. RESDROB SP. Z O.O.

    Polska

    Prowadzony przez nas zakład przetwórstwa drobiowego nieustannie się modernizuje i wprowadza nowoczesne technologie przetwórcze. Działamy jako prężnie rozwijająca się firma, która swoje produkty sprzedaje nie tylko w Polsce, ale również za granicą. Wyroby eksportujemy między innymi do Niemiec, Francji i Czech, ale nie ograniczamy się do Europy i drób eksportujemy również do Hong Kongu czy krajów Afryki środkowej. Aktywnie współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami. Zawsze dokładnie monitorujemy jakość drobiu. Drób sprawdzamy zaczynając: od etapu pisklęcia, a na gotowe tuszce kończąc. Wiemy w jakich miejscach nasi hodowcy zaopatrują się w pisklęta i badamy paszę, którą je karmią. Gwarantujemy, że pasze, którymi pisklaki są karmione nie zawierają żadnych dodatków hormonalnych. Dodatkowo kontrolujemy czy ściółka jest sucha, a w kurniku panuje odpowiednia temperatura. Dbamy, aby zawsze wystarczyło urządzeń do pojenia i karmienia kurczaków oraz, żeby mogły swobodnie chodzi w kurniku. W sprzedaży mamy między innymi uda kurczaka, ćwiartkę z kurczaka i skrzydło drobiowe. Gwarantujemy najwyższą jakość produktów i konkurencyjne ceny. Serdecznie zapraszamy!

  2. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  1. PODOLSKI SP. Z O. O. SP. K.

    Polska

    Firma Podolski to zakład rozbioru drobiu. Łączymy tradycję i doświadczenie z nowoczesnością i rozwojem. Aby jakość naszych produktów była wysoka w zakładzie prowadzimy dzielenie tuszki bazując na maszynach wiodących producentów. Oferujemy kurczaka i jego elementy: - filet - noga - mięso z nogi - ćwiartka - skrzydełko Firma dysponuje własną nowoczesna bazą transportową. Codziennej naszej pracy towarzyszy troska o zdrowie i zadowolenie klienta. Kompleksowa kontrola na każdym etapie produkcji, nowoczesne urządzenia i technologie, wdrożony system BRC są gwarancją bezpieczeństwa mikrobiologicznego żywności oraz wysokiej jakości oferowanego asortymentu.

  2. MALADUPI KFT.

    Węgry

    Firma MALADUPI KFT., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach piersi z kurczaka, mięso kurze, Ubój kurczaków, i Skrzydło z kury. Ma siedzibę w Tiszavasvári, Węgry.

  3. PROVIT 2001

    Rumunia

    Firma PROVIT 2001, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże kury i kurczaki. Jest również obecna w dziedzinach mięso kurze, i piersi z kurczaka. Ma siedzibę w BUCURESTI, Rumunia.