• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • producent kiełbasy chorizo

Wyniki dla

Producent kiełbasy chorizo - Import eksport

  1. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1985 roku, specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji kiełbas na specjalne zamówienie, zarówno cienkich, jak i grubych. Jesteśmy dumni z oferowania wyrobów wysokiej jakości, w 100% lokalnych i francuskich, znanych na świecie i nagrodzonych medalami w 2018 roku i w 2023 roku. Z siedzibą w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łączymy tradycję i doskonałość, proponując Ci najlepsze kiełbasy. Nasza strona e-commerce jest zaprojektowana tak, aby wyjść naprzeciw potrzebom osób prywatnych, oferując jednocześnie przestrzeń dla klientów profesjonalnych: dystrybutorów, partnerów, serowarni, sklepów mięsnych, delikatesów, małych sklepów i supermarketów.

  2. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  3. EMBUTIDOS ARÉVALO

    Hiszpania

    Nasze rodzinne przedsiębiorstwo potrafiło stworzyć harmonijną równowagę między odziedziczonym po przodkach doświadczeniem i nowoczesnymi technologiami, uzyskując dzięki temu dużą linię, która uszlachetnia naszą pracę i nasze pragnienie posuwania się naprzód, codziennie po trochu. Tradycyjne produkty dla przyjemności podniebienia, najczęściej występujące produkty (szynka, lomo, chorizo) najstaranniej przygotowane z dokładną kontrolą jakości wyrobów umieszczanych w bardzo nowoczesnych suszarniach, by otrzymać produkt o wyjątkowej jakości.

  4. FONT - SANS, S.A.

    Hiszpania

    Firma FONT - SANS, S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, szynka hiszpańska, i wędliny hiszpańskie. Ma siedzibę w Sant Feliu de Pallerols, Hiszpania.

  5. LOS QUIJALES

    Hiszpania

    Produkcja rzemieślnicza, owoc bogatej i wiekowej tradycji wędliniarskiej Levantu hiszpańskiego. Nasze wyroby to referencja w regionie.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. JAMONES JIERRITO ALEJO

    Hiszpania

    Firma JAMONES JIERRITO ALEJO, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, palety malarskie, Chorizo, Kiełbasy i parówki, i słonina. Ma siedzibę w Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Hiszpania.

  2. IRURA

    Hiszpania

    Firma IRURA, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Kiełbasy i parówki, wędliny, Chorizo, i krzyżówka wieprzowa. Ma siedzibę w Irura-Guipúzcoa, Hiszpania.

  3. PORTALCONSA

    Hiszpania

    PORTALCONSA stawia na typowy produkt Galicji, taki jak chorizo tradycyjne i chorizo z cebulą, golonka, boczek, cacheira (głowa wieprzowa)..., nie zaniedbując jednocześnie produktów bardziej generycznych, takich jak stek siekany, kiełbaska lub criollo, a także, oczywiście, zachowując doskonałą jakość surowca z naszego obszaru oraz know-how rąk ekspertów i posiadając infrastrukturę technologiczną, która może jedynie przyczynić się do doskonałości naszych wyrobów.

  4. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugalia

    Firma BÔFUMEIRO, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo. Ma siedzibę w Bragança, Portugalia.

  5. GIŻEWSKI PRODUCENT WĘDLIN Z DROBIU

    Polska

    Polski Producent wędlin z drobiu (indyk, kurczak) oraz wieprzowiny.Własna chodowla indyka , ubói i rozbiór.Przedsiębiorstwo rodzinne z tradycjami i wykwalifikowaną kadrą pracowniczą.Działamy na rynku mięsnym od 1990 roku.Posiadamy własną dystrybucję zarówno do3, 5T jak i 24T, dzieki czemu nasze produkty zawsze dostarczane są na czas.Obecnie zaopatrujemy klientów hurtowych jak i detalicznych na terenie całego kraju oraz eksportujemy produkty do krajów Unii Europejskiej .Stawiamy na profesjonalizm i najwyższą jakość produktów zgodnie z systemem HACCP.

  1. CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN

    Niemcy

    Firma CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach szynka hiszpańska, chorizo ibérico, hipermarkety, i Wina - region Rioja. Ma siedzibę w Köln, Niemcy.