• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • producent kiełbasy chorizo

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Producent kiełbasy chorizo

Producent/wytwórca
  1. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1985 roku, specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji kiełbas na specjalne zamówienie, zarówno cienkich, jak i grubych. Jesteśmy dumni z oferowania wyrobów wysokiej jakości, w 100% lokalnych i francuskich, znanych na świecie i nagrodzonych medalami w 2018 roku i w 2023 roku. Z siedzibą w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łączymy tradycję i doskonałość, proponując Ci najlepsze kiełbasy. Nasza strona e-commerce jest zaprojektowana tak, aby wyjść naprzeciw potrzebom osób prywatnych, oferując jednocześnie przestrzeń dla klientów profesjonalnych: dystrybutorów, partnerów, serowarni, sklepów mięsnych, delikatesów, małych sklepów i supermarketów.

  2. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  3. PORTALCONSA

    Hiszpania

    PORTALCONSA stawia na typowy produkt Galicji, taki jak chorizo tradycyjne i chorizo z cebulą, golonka, boczek, cacheira (głowa wieprzowa)..., nie zaniedbując jednocześnie produktów bardziej generycznych, takich jak stek siekany, kiełbaska lub criollo, a także, oczywiście, zachowując doskonałą jakość surowca z naszego obszaru oraz know-how rąk ekspertów i posiadając infrastrukturę technologiczną, która może jedynie przyczynić się do doskonałości naszych wyrobów.

  4. FONT - SANS, S.A.

    Hiszpania

    Firma FONT - SANS, S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, szynka hiszpańska, i wędliny hiszpańskie. Ma siedzibę w Sant Feliu de Pallerols, Hiszpania.

  5. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugalia

    Firma BÔFUMEIRO, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo. Ma siedzibę w Bragança, Portugalia.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. GIŻEWSKI PRODUCENT WĘDLIN Z DROBIU

    Polska

    Polski Producent wędlin z drobiu (indyk, kurczak) oraz wieprzowiny.Własna chodowla indyka , ubói i rozbiór.Przedsiębiorstwo rodzinne z tradycjami i wykwalifikowaną kadrą pracowniczą.Działamy na rynku mięsnym od 1990 roku.Posiadamy własną dystrybucję zarówno do3, 5T jak i 24T, dzieki czemu nasze produkty zawsze dostarczane są na czas.Obecnie zaopatrujemy klientów hurtowych jak i detalicznych na terenie całego kraju oraz eksportujemy produkty do krajów Unii Europejskiej .Stawiamy na profesjonalizm i najwyższą jakość produktów zgodnie z systemem HACCP.