...Skład: nie rafinowany cukier buraczany z Francji, 1 aromat crème brulée, naturalny barwnik brązowy (E150C)
Możliwe śladowe ilości: jajko, mleko, musztarda, orzeszki ziemne, małże i skorupiaki, ryby, nasiona sezamu i soi
Referencja:SUCRE0011B...
Firma handlowa Th. Geyer Ingredients oferuje małym i średnim przedsiębiorstwom z branży Food & Beverages oraz Scent & Care kompleksowe portfolio aromatów, barwników, substancji czynnych i funkcjonalnych składników światowych marek.
Własni przedstawiciele handlowi oraz lokalni partnerzy handlowi tworzą globalną sieć dystrybucji, zapewniając kompetentną osobistą obsługę na miejscu, aby wymagania ...
...cukier palmowy
Cukier jest pozyskiwany z soków kwiatowych palm. Palma Arenga jest szczególnie ceniona za wysoką jakość swojego soku cukrowego.
Przetwarzanie
Palmy są uprawiane przez spółdzielnię, do której należy kilku rolników. Palmy rosną na obszarze, który w przeszłości został spalony, a teraz przekształcono go w nowoczesną, zrównoważoną produkcję cukru dzięki nowemu wzrostowi palm. Przy...
... i koloru.
Jeśli dodanie smaku do gotowego produktu spożywczego jest udowodnione, cukier palony będzie oznaczony jako: „karmel (syrop glukozowy, woda, cukier) lub (cukier, woda)”.
Jeśli dodaje tylko koloru, oznaczenie będzie: „barwnik: E150a”. ...