Mąka T65 to mąka z pszenicy miękkiej, nieco bardziej pełnoziarnista niż mąki T45 i T55. Uzyskuje się ją przez mniej dokładne przesiewanie, co pozwala ...
Opis :
Pszenica miękka (Triticum aestivum), którą produkujemy, jest starannie selekcjonowana pod kątem swoich właściwości piekarskich. Jest idealna d...
Mąka T45, często nazywana "mąką płynną" lub "mąką do wypieków", jest mąką z pszenicy miękkiej, szczególnie drobną i lekką. Uzyskuje się ją z wnętrza z...
Kleber pszenny to białko zbożowe pozyskiwane z pszenicy. (zobacz specyfikację produktu)
Kleber pszenny to białko zbożowe pozyskiwane z pszenicy. Natu...
Pszenica twarda i miękka w ziarnie
Obowiązujące specyfikacje wspólnotowe dla zakupów w Unii Europejskiej
Specyfikacje zgodnie z komunikatem 2000/C312/...
Mąka pszenna typ 750 pozyskiwana jest z bieszczadzkich gospodarstw rolnych, które posiadają certyfikat ekologiczny. Jest to jeden z najbardziej popula...
Mąka pszenna Typ 550 ,-Dostępna w 1kg, 5kg za 0,47€/kg. -25kg za 0,42€/kg/Odpowiednia do pizzy, chleba kebabowego i wielu innych.
-Cena netto, przy z...
Mąka T150, znana również jako mąka pełnoziarnista, to mąka, która zachowuje prawie całą zawartość ziarna pszenicy, w tym otręby i zarodek. Jest najbog...
Mąka T55 to mąka z pszenicy miękkiej, znana ze swojej wszechstronności i szerokiego zakresu zastosowań w kuchni. Jest nieco mniej drobna niż T45, co n...
Mąka T110 to mąka pszenna półpełnoziarnista, często uważana za doskonały kompromis między mąkami białymi a mąkami pełnoziarnistymi. Powstaje po przesi...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.