Turcja, Istanbul
173km
... potrzebami współczesności. Skład: Mieszanka mleka owczego i koziego, zawierająca niewielką ilość mleka w zależności od pory roku. Produkowany z użyciem kultury Shirdan i soli Kemah. Zawiera co najmniej 45% tłuszczu mlecznego w suchej masie. Ser Erzincan Tulum po zakończeniu etapu dojrzewania jest mieszany z koperkiem, migdałami i czarnuszką. Formuje się w małe kulki.
Jesteśmy producentem sera feta z mleka koziego, owczego i krowiego od 1957 roku. Produkujemy w warunkach higienicznych w nowoczesnych zakładach zgodnie z normami TSE, Tureckim Kodeksem Żywnościowym, ISO 9001 i HACCP. Zapraszamy do naszej fabryki.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play