...następnie dodaje się sól, pieprz, dobrze odsączone ślimaki i kilka liści laurowych. Gotuje się na dużym ogniu, a gdy olej zaczyna ponownie wypływać, wlewa się szklankę różowego wina, które należy odparować. Doprawia się solą i podaje na gorąco.
CECHY PRODUKTU I WARUNKI SPRZEDAŻY
Ślimaki 100% naturalne, już oczyszczone i odsolone, gotowe do spożycia
Okres sprzedaży: dostępne przez cały rok
Pakowane w kartony od 1 kg do 5 kg
Minimalne zamówienie: 500 kg...
...Składniki: borowiki (boletus edulis) 72%, trufla biała (tuber magnatum pico) 3%, oliwa z oliwek, sól, aromaty.
Zalecenia: Doskonała do dań głównych, smacznych nadzień, sosów o intensywnym aromacie mięsa i ryb, tartinek i vol-au-vent.
Dostępna również w formacie 500 g.
...Bazy do pizzy są uzyskiwane z obróbki ciasta z prostych i nielicznych składników: mąka semolina z pszenicy durum, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, oliwa z oliwek extra virgin, sól, drożdże, woda. Zawiera gluten, soję.
Pizza jest łatwa do przygotowania i do przyprawienia z ograniczoną liczbą przypraw, ograniczoną jedynie wyobraźnią.
Forma jest okrągła, ręcznie robiona i wysokiej jakości, aby...
... owocami morza, ale także smarowana na krewetkach, langustynkach, mieczniku, doradzie i gorących grzankach, polencie oraz w przygotowaniu frytek i pieczonych ziemniaków.
Krem z Lardo – Składniki: LARDO DI COLONNATA IGP, sól, pieprz, czosnek, przyprawy i zioła aromatyczne. Przetwarzane na zimno. Bezglutenowe, bez laktozy, bez konserwantów, bez barwników.
...Składniki: Grzyby uprawne (Agaricus bisporus), olej z nasion słonecznika, oliwki zielone, trufla biała 1% (Tuber magnatum Pico), sól, aromat, kwas askorbinowy: E300.
Data ważności: 36 miesięcy.
Sposób użycia: Idealny jako dodatek do grzanek i nadzień do przystawek, dań głównych i drugich, omletów oraz jako baza do wszystkich potraw z truflami.
Alergeny: Produkt nie zawiera substancji...