Włochy, Dorgali
180km
... nutami czerwonych owoców i jagód, wiśni i mirty, towarzyszące delikatnym nutom przyprawowym nadanym przez dojrzewanie w beczkach z francuskiego dębu. W ustach ciepłe wrażenie jest następnie podążane przez znaczną świeżość, wyraźną słoność i elegancką taninowość, które dobrze komponują się w miękkiej i jedwabistej strukturze. Dobra intensywność i trwałość. Atha Ruja pasuje do serów półtwardych o średniej intensywności, aromatycznych wędlin oraz dań z czerwonego mięsa o średniej strukturze, pieczeni i dziczyzny.
Włochy, Montelibretti
171km
... produktów kozi. Mleczarnia posiada znak CE (IT F8W1G CE). Firma specjalizuje się w produkcji serów świeżych, takich jak primo sale, stracchino i robiola, serów dojrzewających oraz ricotty. Produkowane są również jogurty naturalne i owocowe oraz mleko pasteryzowane. Nasza oferta handlowa koncentruje się na serze Orazio, serze półdojrzewającym, odpowiednim do spożycia na stole, sprzedawanym po kilku tygodniach dojrzewania. Sól na sucho oraz dojrzewanie w naturalnym pomieszczeniu sprawiają, że jest on wyjątkowy pod względem cech sensorycznych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play