• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mortadela

Wyniki dla

Mortadela

WłochyBolonia i Emilia-Romania
  1. FELSINEO SPA

    Włochy

    Główny włoski producent mortadeli posiadający certyfikat IGP. Produkcja wyłączna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, przygotowywanej według tradycyjnej, bolońskiej receptury - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.

  2. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma Bertelli Formaggi S.r.l., obecna na rynku od czterech pokoleń, oferuje sery dojrzewające i świeże o najwyższej jakości. Jesteśmy wzorem dla wielu przedsiębiorstw europejskich w zakresie dostaw – dostarczamy nie tylko ser Parmigiano Reggiano, dojrzewający od 12 do 60 miesięcy, ale również tradycyjne włoskie sery kozie i owcze. Dostarczamy również typowe wędliny, takie jak salami, fiocchetto, mortadela, szynka parmeńska, bresaola i wiele innych.

  3. BERTAZZONI SPA

    Włochy

    W Guastalla, między Reggio Emilia i Parmą, firma rodzinna łączy dwie najlepsze tradycje regionu Emilia Romagna, mianowicie sztukę kulinarną i inżynierię. Bertazzoni jest dziedzicem spuścizny gastronomicznej regionu, na którą składa się szynka parmeńska, kiełbasa i mortadela, Parmigiano Reggiano i ocet balsamiczny. Dlatego właśnie miłośnicy gotowania używają kuchenek i płyt grzejnych Bertazzoni, wyprodukowanych z pasją i kompetencją przez ekspertów w dziedzinie kuchni.