Włochy, Orbassano
...Agnolotti piemontesi to autentyczna specjalność Piemontu, sięgająca regionalnego przepisu z XIX wieku. Te ravioli są nadziewane trzema rodzajami świeżego i chudego mięsa (wołowina, wieprzowina i mięso drobiowe) oraz sezonowymi warzywami (kapusta duszona, boćwina lub szpinak w zależności od pory roku). Główne składniki to szynka gotowana, pieczeń wołowa, gotowany kurczak, szpinak, pieczona wieprzowina, kapusta duszona i mortadela. Ta kombinacja smaków oferuje unikalne i tradycyjne doświadczenie kulinarne, idealne dla tych, którzy pragną skosztować prawdziwej kuchni piemonteskiej.
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, zlokalizowana w sercu regionu Piacenza, obszaru szczególnie sprzyjającego zbiorom trufli, wyróżnia się wysoką jakością swoich świeżych produktów oraz zdolnością do zapewnienia stałej dostawy, nawet w mniej owocnych okresach. Dzięki rozważnemu zarządzaniu zasobami i współpracy z lokalnymi zbieraczami trufli, firma oferuje największą dostępność trufli na rynku w niezwykle konkure...
... polifosforanów. Aby uzyskać lepszy efekt, pakujemy zgodnie z tradycją w duże kawałki po 25 kg, wiążemy ręcznie, gotujemy długo (co najmniej 20 godzin) w piecach z suchym powietrzem. Po pokrojeniu nasza mortadela jest aromatyczna, aksamitna, o czystym smaku.
Włochy, Modena
...TAGLIERINE PER WÜRSTEL INOTEC INOTEC MODEL WT 99 S – AUTOMATYCZNA MASZYNA DO PORCJONOWANIA: Model WT 99 S jest odpowiedni do oddzielania produktów takich jak würstel, salami czy mortadela w naturalnej, kolagenowej lub 'syntetycznej' osłonce o średnicy do około 55 mm. Jest w stanie oddzielać produkt z prędkością do 1,8 m na sekundę.
Włochy, Marmirolo
Salumificio Merlotti rozpoczął swoją działalność tuż po II wojnie światowej w Castel d'Ario, mieście, które dało życie legendarnemu kierowcy wyścigowemu Tazio Nuvolari. Z rzemieślniczej pracowni, w miarę upływu czasu, firma rozwija się, oferując swoje produkty na coraz szerszym obszarze. Przy trzeciej generacji przedsiębiorców zakład przenosi jednostkę produkcyjną do Marmirolo (MN) do zakładu o po...
Włochy, Zola Predosa
Główny włoski producent mortadeli z certyfikatem IGP. Produkcja ekskluzywna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, wytwarzanej według przepisu tradycji bolońskiej - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. Marki: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.
Włochy, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone znajduje się w Crespina Lorenzana, w prowincji Pisa, i jest historyczną marką działającą od ponad 150 lat w wysokiej wędlinie. Firma produkuje i dystrybuuje produkty najwyższej jakości, wytwarzane z wiedzą i starannością dawnych czasów, z poszanowaniem nowoczesnych standardów produkcji i wykorzystując tylko surowce wysokiej jakości, zarówno lądowe, jak i morskie, które są w stan...
Od ponad wieku, z doświadczeniem przekazywanym przez pięć pokoleń, działamy w branży mięsnej wieprzowej w naszym nowoczesnym zakładzie. Dzięki profesjonalizmowi naszych pracowników gwarantujemy najwyższą jakość. PRODUKT 100% WŁOSKI. Wyśmienity smak naszych wędlin i mięs jest legendarny:...
Włochy, Guastalla
W Guastalli, między Reggio Emilia a Parmą, firma rodzinna łączy dwie najlepsze tradycje Emilia-Romagna: sztukę kulinarną i inżynieryjną wiedzę. Bertazzoni jest spadkobiercą dziedzictwa gastronomicznego regionu, produktów takich jak szynka parmeńska, salami i mortadela, Parmigiano Reggiano oraz ocet balsamiczny. Z tego powodu, ci, którzy kochają gotować, korzystają z kuchni i płyt grzewczych Bertazzoni, budowanych z pasją i wiedzą przez ekspertów kulinarnych.
Włochy, Quattro Castella
... kontynuuje rodzinną pasję, firma hoduje około 800 osłów. Firma specjalizuje się w produkcji i dostawie Mleka Osła (świeżego i liofilizowanego) dla klientów indywidualnych oraz przemysłu spożywczego i kosmetycznego. Liofilizacja mleka odbywa się również bezpośrednio w firmie. Firma produkuje także ekologiczne kosmetyki na bazie Mleka Osła oraz różne produkty gourmet, takie jak Mortadela i Salami z osła, ciastka z mlekiem osła, likiery z mlekiem osła. Działalność firmy opiera się również na agroturystyce.
Włochy, Bagnolo San Vito
... kostki Wędliny ogólnie: speck, mortadela, bresaola z udźca, salami Milano, salami Napoli słodkie i pikantne, spianata romana pikantna, pancetta Kremy serowe: z grzybami, z truflami, z octem balsamicznym, z 4 serami, z Parmigiano Reggiano Natomiast jeśli chodzi o napoje, sprzedajemy wina pochodzące z różnych regionów Włoch: Wenecja: Prosecco i Amarone Emilia-Romania: Lambrusco, Sangiovese i Pignoletto Marche: Passerina...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play