Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności.
Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Założona w 2011 roku w Abruzji, Włochy, Promix Srl jest punktem odniesienia w branży półproduktów do pieczenia, cukiernictwa i pizzerii, łącząc tradycję rzemieślniczą z innowacjami technologicznymi, aby oferować produkty najwyższej jakości. Nasze półprodukty są opracowywane z etycznym podejściem, wykorzystując naturalne i zrównoważone składniki, zapewniając czystą etykietę, która odpowiada na rosn...
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
L’ Europizza srl to firma, która wpisuje się w krajobraz produkcji żywności wysokiej jakości. Jesteśmy producentami podkładów do pizzy wstępnie pieczonych, w wszystkich najpopularniejszych formatach w kanale cateringowym, focacci oraz gotowego ciasta. Mamy również specyficzne referencje dla wolnej sprzedaży w chłodniach dla GDO, DO. Pakowanie produktów jest bardzo wszechstronne, zarówno świeżych...
...z dala od źródeł ciepła. Ogólnie mają one okres przydatności do spożycia od 3 do 6 miesięcy.
Nasze smaczne propozycje:
•Klasyczne ciasta francuskie lub wersja pełnoziarnista, orkisz, itd.
•Ciasta francuskie z ciastem kukurydzianym
•Ciasta francuskie z ciastem ziemniaczanym
Wszystkie są ręcznie zwijane, aby były bardziej kruche, smaczne i łatwiejsze do strawienia.
Bazy do pizzy pinsate, focaccii...
Azienda Agricola Sabatino to młoda firma, założona w 2013 roku, z celem produkcji i sprzedaży wysokiej jakości makaronu.
Do produkcji uprawia się i przetwarza w Marche starą, niekrzyżowaną pszenicę... Pszenicę 'Saragolla'.
Przetwarzana jest w młynie kamiennym, a następnie przechodzi do produkcji makaronu z użyciem mosiężnych matryc oraz powolnego suszenia w niskiej temperaturze.
Makaron Sabatin...
...Piekarnia Dagnino w Rzymie rozpoczęła nowy rozdział swojej historii, od dziś prezentując się klientom w zupełnie odnowionej odsłonie, zachowując jednocześnie jakość i tradycje z dawnych lat. Cassate, sycylijskie cannoli, cassatine, owoce martorana, pignolata messinese, buccellato, ciasta migdałowe można dziś również kupić online.
Piadina Acquafarina jest produktem Made in Italy, a dokładniej Made in Romagna, z bazą produkcyjną w Riccione. Produkcja sięga nawet 300 000 piadin dziennie. Na przestrzeni lat jakość produktów nieustannie się poprawiała dzięki dbałości o cały proces produkcji prawdziwej piadiny oraz wykorzystaniu coraz to nowszego sprzętu do wyrabiania ciasta i pieczenia piadiny. Oprócz obowiązkowych kontroli...
Od czterdziestu lat w branży półproduktów do słodkich i słonych potraw, Buongelo oferuje najwyższej jakości produkty dla cukierników i pracowni cukierniczych. Korki do sfogliatelli oraz mrożone półprodukty przygotowane z ciasta kruchego, ciasta brioche lub ciasta francuskiego, drożdżowego lub do wyrośnięcia, idealne do najlepszych przepisów na słodkie i wytrawne dania tradycji neapolitańskiej. W...
Crème Caramel Bio to rzemieślnicza wytwórnia, która produkuje lody najwyższej jakości do sprzedaży hurtowej, powstała z pomysłu Mistrza Lodowego Marco Mazzottiego w 1992 roku, w prowincji Rimini. Dokładniej mówiąc, zajmujemy się produkcją i dostawą hurtową lodów rzemieślniczych o wysokich wartościach odżywczych i autentycznej jakości (kalorie zmniejszone o 18% do 25% w porównaniu do średniej lodów...
Jesteśmy start-upem, który zajmuje się rozpowszechnianiem prawdziwej, rzemieślniczej pizzy neapolitańskiej na całym ŚWIECIE. Naszą zasadą jest chęć ciągłego rozwoju i doskonalenia. We wszystkich naszych działaniach celem jest dostarczenie do domów na całym świecie włoskiego produktu par excellence. Angażujemy się, aby nasza filozofia była doceniana i dzielona przez wszystkich naszych współpracowni...
MG Dolciaria produkuje w swoim laboratorium nowoczesne mrożone wyroby cukiernicze, takie jak ciasta, porcje indywidualne, mini kostki, cassatine, Mont Blanc oraz duże produkty drożdżowe, takie jak panettone i colombe dla dystrybutorów i hurtowników.
Laboratorium świeżego makaronu ekologicznego (rzemieślniczego, prowadzonego przez rodzinę). Codziennie produkujemy, używając ekologicznych semolin i certyfikowanych jajek ekologicznych. Posiadamy również certyfikację dla naszego procesu produkcyjnego, wydaną przez ICEA. Jesteśmy operatorem ekologicznym G2091. Oferujemy również usługę zamówień online z dostawą do domu. Nasza wytwórnia makaronu ma c...
...tak bliskiego młodym włoskim przedsiębiorcom. Produkty piekarnicze są bardzo ważne dla rodziny Affinati. Najpierw dzieci, a dziś wnuki, nadal wspierają zarządzanie firmą, która jest ściśle rodzinna. Wśród mocnych stron, które charakteryzują produkcję Panform, z pewnością znajdują się smak i autentyczność używanych surowców, kontrole na każdym etapie produkcji (od ciasta po naturalne wyrastanie...
... koronie linii produkcyjnej są ciasta mrożone: ricotta i gruszka, caprese, pastiera z pszenicy, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana i wiele innych przysmaków do skosztowania... Przekonaj się sam!
Firma produkuje monoporcje i ciasta o wadze pół kilograma oraz kilograma, głównie słodkości z Kampanii, zarówno dla gastronomii, jak i dla dużej dystrybucji. Zdolność produkcyjna wynosi około 400 ciast i 1500 monoporcji dziennie, z możliwością zwiększenia o około 30%.
Nasza firma Bianconi jest obecnie liderem rynku w wielu krajach na świecie, eksportujemy nasze produkty do ponad 70 krajów. Jesteśmy bardzo zainteresowani rynkami międzynarodowymi, biorąc pod uwagę ogromny potencjał naszych produktów, i poszukujemy silnego partnera w celu dystrybucji naszych produktów oraz budowy naszej marki. Zachęcam do zapoznania się z naszym obszernym katalogiem produktów, któ...
Waffelman produkuje wafelki, gofry i ciastka, które są dystrybuowane do kawiarni, lodziarni, cukierni, hoteli i restauracji w całym kraju. Od 1987 roku firma jest punktem odniesienia w rzemieślniczej produkcji tego rodzaju słodyczy, zapewniając wysokie standardy jakości. Cztery podstawowe produkty Waffelman to: Wafel Gotowany, Wafel Gotowany Mrożony, Wafel Gotowany Mrożony na naturalnym zakwasie o...
Firma Poliart s.r.l. rozpoczęła działalność od produkcji matryc i elementów dekoracyjnych do użytku zewnętrznego, a dziś, dzięki zdobytemu doświadczeniu i poszukiwaniu nowych materiałów, doszła do produkcji podstaw do tortów zgodnie z amerykańską tradycją tzw. „cake design”. Podstawy z polistyrenu ekspandowanego stanowią solidne wsparcie, szczególnie gdy chcemy tworzyć torty wielopoziomowe lub eks...