...Mieszanka mąki pszennej typu '1' o niskim stopniu rafinacji, semolina ryżowa, mąka sojowa prażona o wysokiej zdolności absorpcyjnej (mieszanka wchłania ponad 80% wody).
Naturalne fermentowanie z zakwasem w mieszance.
Idealna do produkcji pizzy rzymskiej, o porowatej, chrupiącej i lekkiej strukturze, o delikatnym smaku, idealna do podkreślenia dodatków i smaku.
10 KG...
...Soluzioni Alimentari, firma specjalizująca się w produktach bezglutenowych, dystrybuuje gotowe dania bezglutenowe do detalistów, aptek, restauracji i pizzerii.
Bezglutenowe ciastodopizzy jest produkowane ręcznie, aby uzyskać chrupiącą pizzę. Każdy kawałek jest pakowany indywidualnie w aluminium.
...MIX to stały mikser spiralny, który waży od 30 do 300 kg ciasta. Maszyna ta jest wyposażona w podwójne silniki, obracającą się misę, wałek z ostrzami, siatki bezpieczeństwa oraz dwa czasowe prędkości. Ten szczególny typ miksera jest odpowiedni dla piekarni i cukierni, może być również używany dopizzy. Dzięki specjalnemu kształtowi misy i spirali, mikser zapewnia najlepsze wyniki pod względem...
...Produkt rzemieślniczy, ciasto już rozwałkowane, gotowe do nadziewania i pieczenia w 4 minuty, nie wymaga wykwalifikowanego personelu, efekt jak produkt rzemieślniczy w piecu kamiennym, strawność, konsystencja i smak jak w najlepszych pizzeriach. Produkt zapakowany w ATM nadaje się do sprzedaży we wszystkich krajach europejskich i sąsiednich, może być przechowywany do wykorzystania w ciągu 60 dni.
...Wybór mąk produkowanych przez Mulino Denti. Mąki o różnych właściwościach dla różnych potrzeb. Ciasto kruche, wypieki i śniadanie, duże produkty drożdżowe. Mąka dopizzy neapolitańskiej.
...Angażujemy się, aby nasza filozofia była doceniana i dzielona przez wszystkich naszych współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, cierpliwie pozostawione do wyrośnięcia, jest następnie ręcznie rozciągane i wzbogacane starannie wyselekcjonowanymi składnikami z najlepszych. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA...
... współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, pozostawione do powolnego wyrastania, jest następnie ręcznie rozwałkowywane i wzbogacane starannie wybranymi składnikami z najlepszych źródeł. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA FROZEN HOME powstała, aby oddać hołd jednemu z najbardziej klasycznych i ponadczasowych włoskich produktów, symbolowi naszego pięknego kraju "Pizza".
Piekarnia Quartararo zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju chleba i wyrobów piekarniczych, pizzy z pieca opalanego drewnem oraz typowych słodkości sycylijskich i nie tylko. Produkujemy wyroby piekarnicze, takie jak chleb wszelkiego rodzaju, ciepły aż do wieczora, grissini, focacce, pizze na blachę, sfincione, palermitańskie dania garmażeryjne oraz jedzenie na wynos, produkty słodkie i słone...
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw dopizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w trzy minuty! Ostateczny rezultat to doskonała pizza o wspaniałym smaku i wyglądzie.