Włochy, Marmirolo
...Mieszanka mąki pszennej typu '1' o niskim stopniu rafinacji, semolina ryżowa, mąka sojowa prażona o wysokiej zdolności absorpcyjnej (mieszanka wchłania ponad 80% wody). Naturalne fermentowanie z zakwasem w mieszance. Idealna do produkcji pizzy rzymskiej, o porowatej, chrupiącej i lekkiej strukturze, o delikatnym smaku, idealna do podkreślenia dodatków i smaku. 10 KG...
...Soluzioni Alimentari, firma specjalizująca się w produktach bezglutenowych, dystrybuuje gotowe dania bezglutenowe do detalistów, aptek, restauracji i pizzerii. Bezglutenowe ciasto do pizzy jest produkowane ręcznie, aby uzyskać chrupiącą pizzę. Każdy kawałek jest pakowany indywidualnie w aluminium.
Włochy, Mason Vicentino
...MIX to stały mikser spiralny, który waży od 30 do 300 kg ciasta. Maszyna ta jest wyposażona w podwójne silniki, obracającą się misę, wałek z ostrzami, siatki bezpieczeństwa oraz dwa czasowe prędkości. Ten szczególny typ miksera jest odpowiedni dla piekarni i cukierni, może być również używany do pizzy. Dzięki specjalnemu kształtowi misy i spirali, mikser zapewnia najlepsze wyniki pod względem...
Włochy, Schio
...Easymac projektuje, produkuje i instaluje maszyny i systemy dla przemysłu spożywczego. Linia i maszyny do pizzy, croissantów, muffinów, tart itp.
Włochy, Giarre
...Produkt rzemieślniczy, ciasto już rozwałkowane, gotowe do nadziewania i pieczenia w 4 minuty, nie wymaga wykwalifikowanego personelu, efekt jak produkt rzemieślniczy w piecu kamiennym, strawność, konsystencja i smak jak w najlepszych pizzeriach. Produkt zapakowany w ATM nadaje się do sprzedaży we wszystkich krajach europejskich i sąsiednich, może być przechowywany do wykorzystania w ciągu 60 dni.
Włochy, Catania
...Wybór mąk produkowanych przez Mulino Denti. Mąki o różnych właściwościach dla różnych potrzeb. Ciasto kruche, wypieki i śniadanie, duże produkty drożdżowe. Mąka do pizzy neapolitańskiej.
Włochy, Acerra
...Angażujemy się, aby nasza filozofia była doceniana i dzielona przez wszystkich naszych współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, cierpliwie pozostawione do wyrośnięcia, jest następnie ręcznie rozciągane i wzbogacane starannie wyselekcjonowanymi składnikami z najlepszych. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA...
Włochy, Acerra
... współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, pozostawione do powolnego wyrastania, jest następnie ręcznie rozwałkowywane i wzbogacane starannie wybranymi składnikami z najlepszych źródeł. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA FROZEN HOME powstała, aby oddać hołd jednemu z najbardziej klasycznych i ponadczasowych włoskich produktów, symbolowi naszego pięknego kraju "Pizza".
Piekarnia Quartararo zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju chleba i wyrobów piekarniczych, pizzy z pieca opalanego drewnem oraz typowych słodkości sycylijskich i nie tylko. Produkujemy wyroby piekarnicze, takie jak chleb wszelkiego rodzaju, ciepły aż do wieczora, grissini, focacce, pizze na blachę, sfincione, palermitańskie dania garmażeryjne oraz jedzenie na wynos, produkty słodkie i słone...
Włochy, Prevalle
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw do pizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w trzy minuty! Ostateczny rezultat to doskonała pizza o wspaniałym smaku i wyglądzie.
Włochy, Casier
CIASTO DO PIZZY...
Włochy, Candelù Di Maserada
Produkujemy pizze o różnych średnicach, spody do pizzy i kulki ciasta na pizzę z wysokiej jakości produktów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania