Logo
Odpowiada niezawodnie
Zweryfikowano

MOLINO MAGRI SPA

Strada Mantova 13, Marmirolo 46045
Włochy
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Data założenia
Data założenia: 1929
Pracownicy
Pracownicy: 20-49
Typ dostawcy
Info
Produkcja
O nas

56 Produkt i usługi

Search
Next
MĄCZNY CROISSANT
W: 320 - 330. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich, europejskich i północnoamerykańskich, zoptymalizowana w celu ułatwienia wa...
Next
MĄKA DOPPIAESSE - Mąka do pizzy
W: 290 ÷ 310. Profesjonalna mieszanka mąk pszenicznych, idealna do pizzy z bardzo wysokim i puszystym brzegiem. DOPPIAESSE uzyskuje się z mielenia cz...
Next
Ciasto filo
W: 250 - 260. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich i europejskich, charakteryzująca się plastycznością i siłą, przeznaczona do...
MĄKA DO PIZZY ROUTE36 - Mąka
W: 270 ÷ 290. Mąka pszenna typu '0'. ROUTE36 to idealna mąka do pizzy w stylu Ruota di Carro oraz do wszystkich prac wymagających bardzo elastycznych ...
MĄKA DO PIZZY PLUS S
W: 270 ÷ 290. Mąka typu '0' (dostępna również '00' z minimalnym zamówieniem 1 palety) uzyskana z wybranych europejskich zbóż, charakteryzująca się pla...
Półprodukt Pełnoziarnistego Ciasta Pizzowego
Mieszanka mąki pełnoziarnistej pszennej z zarodkami i kawałkami pszenicy, dehydratowany zakwas. Idealna do produkcji pełnoziarnistej pizzy rzymskiej, ...
MĄKA ŚWIEŻA PASTA
Mąka pochodząca z włoskich zbóż, charakteryzująca się dużą plastycznością i zawartością białka, idealna do świeżego makaronu. Dostępna w opakowaniach ...
Next
Półprodukty Ciasto na Pizzę Risocrockizza
Mieszanka mąki pszennej typu '1' o niskim stopniu rafinacji, semolina ryżowa, mąka sojowa prażona o wysokiej zdolności absorpcyjnej (mieszanka wchłani...
Next
MĄKA DROŻDŻOWA
W: 380 - 400. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich, europejskich i północnoamerykańskich, przeznaczona do ciast o długim czasi...
MĄKA DO PIZZY UNO 320
W: 310 ÷ 330. Mąka typu '1' o niskim rafinowaniu, bogata w błonnik i minerały. Idealna do ciast o średnim/długim fermentowaniu i może być przechowywan...
Next
Mąka Biszkoptowa
W: 200 - 220. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich i europejskich, charakteryzująca się dobrą plastycznością, przeznaczona do ...
FARINA PROFESJONALNA
W: 400 ÷ 420. Mąka typu 55 uzyskana z najlepszych pszenic północnoamerykańskich, dla bardziej wymagających pizzaiolo. Idealna do wyrabiania ciasta met...
MĄKA DO ŚWIEŻEJ PASTY
PASTAPIU to mąka pszenna Typ '00', opracowana do produkcji świeżego makaronu. Dzięki dużej plastyczności i elastyczności, wynikającej z dobrego poziom...
Next
Ciasto Kruche
W: 120 - 130. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich i europejskich. Idealna do szybkich ciast. Pozwala uzyskać kruchą i smaczną...
FARINA NA PIZZĘ ROCZNICOWE SERCE
W: 280 ÷ 300. Mąka pszenna o niskim stopniu rafinacji, z zarodkiem pszenicy Mantograno (100% vitalna, 100% z włoskiego łańcucha dostaw), oferuje skonc...

Zdjęcia firmowe

Lokalizacja i Kontakt

MOLINO MAGRI SPA
AddressStrada Mantova 13, IT-46045 Marmirolo
Kierownictwo
Dyrektor ds. sprzedaży:
N/A
Dyrektor ds. sprzedaży:
N/A

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play