Surowa Toskańska, o nietypowo okrągłym kształcie i intensywnie czerwonym kolorze, charakteryzuje się naprawdę unikalnym procesem dojrzewania oraz czyn...
Tutaj skórka została już usunięta, więc przy tej surowej szynce nie ma nic do wyrzucenia. Surową szynkę najlepiej smakować na surowo, pokrojoną w cien...
To doskonałość naszego regionu i nasza wizytówka: do jego produkcji używamy udźców włoskich świń mięsnych, solonych ręcznie (sól mokra na skórze, sól ...
Ręczna produkcja wyrobów takich jak: Botillo z Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, szynka dojrzewająca, San Martiñ...
Surowa szynka to typowy włoski wędlin, uzyskiwany przez solenie na sucho udźca wieprzowego, szczególnie od zwierząt, które osiągnęły wagę około 130 kg...
Zgodnie z tradycją wędliniarską nasza oferta obejmuje pasztety w terrinach, pasztety w cieście, pieczenie, kiełbasy, szynkę gotowaną, szynkę do grillo...
MEDITACJA I DUCHOWOŚĆ: Wzmacnia zmysły i oddala negatywne energie. Pomaga w relaksacji podczas sesji jogi.
ANTYSTRES: Cudowne efekty oczyszczania prz...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska
Temperatura przec...
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
N2O jakości spożywczej to podtlenek azotu, który, jak można się domyślić, jest używany w przemyśle spożywczym i dlatego ma wymagane standardy dla tej ...
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Guanciale to wędlina pozyskiwana z policzka świni. Mięso jest masowane solą przez około pięć dni. Po dodaniu pieprzu i papryczki chili, jest aromatyzo...