... ZEWNĘTRZNE: Trzymać poza zasięgiem dzieci. Trzymać z dala od źródeł światła i ciepła. Skład: Woda dejonizowana, Cerulation C, Karbomer, Trietanoloamina, Paraffinum Liquidum, Aloes, Olej oliwkowy PEGH-7 estry, Kwas cytrynowy, konserwantKonserwant: Euxyl K 100 (Alkohol benzylowy, Metylochloroizotiazolinon
Referencja:EMCTK5...
...Surowiec:
Wybrana świeża krajowa noga wieprzowa bez goleni, kg 13,50, przycięta i odtłuszczona z nadmiaru, bez dodatku polifosforanów, produktów mlecznych i glutenu. Po schłodzeniu, szynka jest owinięta w elastyczną, ochronną osłonę, którą można ponownie zamknąć. Następnie jest związana, pakowana i pasteryzowana.
Wielkość:
Około kg 10,00/11,00
Składniki:
noga wieprzowa, sól, aromaty i przyprawy, dekstroza, fruktoza, przeciwutleniacz E 316, konserwant E 250.
Opakowanie:
Przezroczyste torby Cryovac...
... obfitości, aby zapewnić pożywienie i schronienie dla obecnych ślimaków.
Cechy, które identyfikują naszą śluz są:
- Bardzo wysoka koncentracja aktywnych składników zawartych w śluzie ślimaka.
- Całkowita liczba bakterii poniżej 10CFU/gr
Naturalny konserwant Sorbat Potasu w stałych dawkach wynoszących 0,2%, odpowiedni zarówno do użytku kosmetycznego, jak i spożywczego.
Śledzenie produktu (który zawsze będzie towarzyszył Certyfikat Analizy pełnego partii produkcyjnej, przeprowadzonego przez LABORATORIUM AKREDYTOWANE).
Redess srl to sycylijska start-up, która stworzyła pierwszą certyfikowaną Bio SUMAC SUPPLY CHAIN. Sommacco tylko SYCYLIJSKIE. Współpracując z UNIPR, zaczynamy od genotypu sommacco, aby przejść do jego charakteryzacji, z celem ekstrakcji TANNINÓW, kwasu galusowego i antocyjanów. Produkujemy PRZYPRAWĘ SOMMACCO z systemem sanifikacji HPP, barwnik i konserwant do żywności, rośliny sommacco, olejek...