Włochy, Barberino Tavernelle
225km
Dziś działalność Destylarni Deta koncentruje się głównie na przetwarzaniu produktów i podproduktów winogronowych (wina, osady wina i wino) w celu produkcji Grappy, alkoholu do użytku spożywczego i przemysłowego, wódki winnej oraz brandy. Produkowany jest również tartrat wapnia, który stanowi surowiec do produkcji naturalnego kwasu winowego, oraz pestki winogron wykorzystywane w przemyśle olejarskim. Produkowane i butelkowane są: Grappy toskańskie (chianti classico, brunello di montalcino), likiery (limoncello i Amaro), gin, alkohol etylowy i wiele innych produktów.
PRODUKCJA LIKIERÓW Z BIOLOGICZNYMI CYTRUSAMI IGP, ROSOLI OWOCOWYCH I ROŚLIN LECZNICZYCH, OCET CYTRUSOWY, AROMATYCZNE GRAPPE, LIMONCELLO Z GARGANO, AMARO Z GARGANO, LIKIERY KREMOWE NA BAZIE OWOCÓW, ROŚLIN, LUKRECJI, AMARO ZIOŁOWE, AMARO Z TRUFLEM, SUSZONE FIGI W ROSOLIU...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play